Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2006, 22:45
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: Disiplin Duyuruları

Sevgili Sodomo;
Adalet terazisinin az da olsa aleyhine olduğunu görüyorum. Bundan da memnuniyet duyuyorum.
Senin de bundan pek fazla etkilenmeyeceğine inanıyorum. Bırak terazinin biraz senden yana olmasını ki sen de bunu kesinlikle istemezsin eminim, eğer eşitlik dahi olsaydı kararı beğenmezlerdi. Sitenin ateistlerden, dinsizlerden yana olduğunu söylerlerdi.

Seni bu uygulamalar frenlemesin dostum. Sen çok değerli araştırmalarınla, harika çalışmalarınla katkılarını sürdürmeye bak. Sitede kaç kişi var senin gibi ciddi ve değerli çalışmalar sunan. Emek verdiğin yazılarını sunduğunda, hakaret imalı, üslubu bozuk bir mesaj moralini bozuyor, dolayısıyla elde olmadan sertleşiyor ve tepki veriyorsun. Disiplin kararlarında tahrik unsurunu, kendini savunma zorunluluğunu da dikkate almalı yönetim.
Atatürk'ün Bursa nutkunu hatırla ve yılmadan devam et. Sakın ha kızmak, kırılmak yok. Seni sevmeyenlerin amacı da bu zaten. Sevindirme onları..

Sevgili Cem;

"Sana geçen aylarda yöneticilik teklif edildi ama sanırım rahatça küfür edebilme ve kışkırtma gibi "özgürlüklerini" kaybetmemek için yöneticiliği kabul etmedin, sorumluluk almadın. Öyle ya yönetici olursan kendine bir çeki düzen vermen gerekecekti üslup olarak. Evet, forumlardaki gidişata kendini kaptırıp parlamamak kolay değil anlıyorum ancak bunu sağlamak ta şart."
Bunu yazman pek de gerekmiyordu sanırım. Umarım disiplin kararı hakkındaki bu tartışmayı daha fazla sürdürmezsiniz..