Re: Yönetim Kurulu'ndan ayrı Disiplin Kurulumuz da olsun mu?
Sevgili Pante;
Bugüne kadar site içinde yapmış olduğun tüm önerilere en son harfine kadar katıldığımı belirtmek isterim.
Diğer dostlarım adına konuşamam ama şahsen yönetimde bir miktar bulunma tecrübemle şunu söyleyebilirim :Gelişmeye açık sitemizin mutlaka daha kurumsal olma zorunluluğu var ve D.K bu gelişme için gerçekten lazım değil elzem.
Ancak ortada ufak bir sorun var ihdas edilen kurumların ne yapacaklarını biliyor olmaları gelişim açısından çok önemli.
Var olan yönetim kurulunda iken bu kurulun henüz ne yapacağı nasıl işleyeceği konusu tam oturmamıştı ve sitedeki oluşan olaylara baktığımızda bunu görebilmek mümkün. Şimdi ise her perşembe günü rutin toplanma işlemi yazısı var oda girişinde ve bu çok güzel bir gelişme.
Bu açıdan lütfen bunu bir eleştiri değil gözlem olarak telakki edelim ve yönetim kurulumuz sitemizde var olan kuralları daha da olgunlaştırıp tüm site arkadaşlarımızı kucaklayan uygulamalar yaparak biraz daha tecrübe kazandıktan sonra bu tecrübenin klavuzluğunda mı bu işe soyunsak acaba derim.
Ama D.K kurulsun işleme esnasında tecrübe kazansın denirse o zaman D.K nun Sen,Sargon ve K.C den oluşmasında yarar var derim.Çünkü sizlerin yargıları esnasında ortaya koyacağı bilgi,tarafsızlık ve adil olma konumu gelecekte sizlerden sonrakilere devredilecek kurulun omurgasını oluşturacaktır.
Şahsen benim fikrim bu ama tabi ki kararı;Sitedeki arkadaşlarımızın önerileri ile Y.K nda enine boyuna tartışıp Y.K muz verecek.
Sevgilerimle
|