Shibumi´isimli üyeden Alıntı
Yaz mevsiminde bir iki hafta arazide kalırsanız kertenkele, yılan gibi canlıların bir müddet sonra sizden kaçmadığını, tam tersine etrafınızda takıldığını görebilirsiniz.
Maalesef hep zararsız insanlara rast gelmiyorlar ve bu alışabilirlikleri yüzünden öldürülüyorlar.
|
Ben Kıbrısta askerdim ve orada sınırda görev yapan bir Ankaralı As-teğmenle biraz konuşmuştum, sınırın cehennemi bir yalnızlık olduğunu filan söyledikten sonra, şunu demişti.
Arkadaş, sivildeyken akreptir, yılandır, örümcektir aklım çıkardı, ama burada onlar adeta arkadaşlarım oldu, elime alıp onlarla konuşuyorum demişti.
Hasılı dediğiniz gibi bu canlılar, insanlara çokta soğuk olmasalar gerektir, ilginç gerçekten.
Shibumi´isimli üyeden Alıntı
İnsandan daha berbat, doğayla uyumu yok olmuş bir canlı daha yok.
|
Eyvallah.
Aleph´isimli üyeden Alıntı
Eve bir teraryum alıp bunlardan beslemeli, çok sevimliler.. 
|
Eğer böyle bir teraryum alırsan resimlerini paylaşmayı unutma derim, gerçi evde bir şeyler besleme işleri bana pek uymasada, belkide beceremeyeceğim için bilemiyorum ama yapanları görmek güzel oluyor.
Böyle bir küçük su kaplumbağaları için, yaptığı çalışmayı paylaşmıştıda çok hoştu, terası filan bile vardı.
Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı
Bukalemun'a değinmeden olmaz.
...
Ya kirpi?
|
Kirpi bende gördüm, hatta acele acelede yürüyor ama Bukalemun yeni bir bilgi oldu benim için, paylaştığın bilgide hoş olmuş, ilk videoda adeta anlattığın hikaye gibiymiş.
Teşekkürler.
Ek:
2. videoda ki kirpi sefası çok hoşmuş gerçekten