Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2016, 21:21
Yıldıztozu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yıldıztozu Yıldıztozu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Çocuğunu sonradan imam-hatibe aldırmış bir veliden şunu duymuştum: ''Ben oğlumu, daha ahlaki bir ortamdır diye düşündüğüm imam-hatibe aldırmıştım fakat burada çocuğumun ahlakı bozuldu ve ortamdan şikayetçi''

Okullarda 12-13 yaşlarındaki çocukları kız-erkek ayrı sınıflarda okutuyorlar. Böyle yaparak onların daha da ahlaksızlaşmasına neden oluyorlar. Çünkü özellikle erkekler, sap gibi yetişiyor ve hepsi bir kız görünce ağızlarından salya akıtarak bakıyorlar. Çünkü hep uzak kalmışlar. İleride potansiyel tecavüzcü olmaları da muhtemel.

Özellikle imam-hatip meselesi ciddi bir konu maalesef. Evine imam-hatip okulu yakın diye ve normal okul uzakta kaldı diye mecburen imam-hatipe yollamak zorunda kalanlar var. Özellikle orta-okul çocuklarına yazık ediliyor.

Ülkede 50 yıl sonra büyük bir ayrımlaşma meydana gelebilir. Bir yandan akılcı ve bilimsel düşünenlerin sayısı artarken, diğer yandan gericiler de yetiştiriliyor. Düşünsenize bir ülkenin yarısını almanlar, yarısını arabistanlılar oluştursaydı ne olurdu? ona benzer derecede bir ayrımlaşma yaşanabilir gelecekte türkiyede.