Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2016, 15:09
bilgivehis bilgivehis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Muhammedin bir tanrı inancı olsaydı zaten korkudan kendini peygamber olarak yutturamazdı. Bu zatın bütün yapmak istediği ve yaptığı, ölene kadar zevki sefa içinde yaşamak. Hem peygamberlik yutturmak hem göz koyduğu kadınları elde etmek için yazdığı ayetlerin saçma olmaması zaten imkansızdır. Ayetlerin bütününden de anlıyoruz ki, muhammed kendi zevki uğruna sadece katliam emirlerini veren değil, aynı zamanda bir ırz düşmanıdır. O tarihlerde ayetlerin içeriğinden belki bu anlaşılmayabilirdi ama günümüzde anlaşılıyor ki, arkasında onbinlerce inanan karşısında zeyd çaresiz kalmış ve hatta sesini dahi çıkaramamıştır...

Evli bir karı kocanın yıkılmasına neden olmak muhammed gibiler için çok kolaydır ve ırz düşmanlarının aşkı yine ırz düşmanlığından öte gitmez...

Sevgili Felâsife, pdf dosyaya tıklayıp Yandex'e yönlendirildiğim anda bilgisayar dondu...
Bu arada Tweakos kullanıyorum, yeni çıkmış, Debian tabanlı, ben bu kadar kullanışlı ve kararlı bir dağıtım görmedim, sana da öneririm, en azından bir dene...
https://illedelinux.blogspot.com.tr/...2/tweakos.html