Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı
İstersen beraber inceleyelim dostum, göreceksin ki kitapta benim emeğim olan çok şey var, kelimesi kelimesine kopya filan değil, dediğim gibi alıntılar var ama benim emeğim olan kısımlar da çok fazla, sen sadece belli başlıklara ve içeriklere baktığın için kopya sanmışsın ama içeriğe girince görebilirsin emek ürünü olduğunu  Kendi tespitlerim dışında Türkçe'ye kazandırdıklarım da var, ayrıca her kitapta alıntılar olur zaten  Kitap deme istersen, doküman de, makaleler topluluğu vs. de ama okumadan kopya deme gözünü seveyim, milleti yanlış bilgilendiriyorsun, sanırsın ben hiçbir şey katmamışım full kopyalayıp yapıştırmışım
Hayır o kitap bu kitap değil ama teşekkür ederim, ilgimi çekti onu da alıyım bi ara
Saygılarımla...
Eyvallah dostum, bence de öyle tabi ki, kaynağı verdikten sonra alıntı yapmak meşrudur 
|
Sn.Dark prince;bu yazdıklarını bir yayınevine bastırtamazsın..Ben bunu söylüyorum sana..Bastırtırsan,kaynak yayınları peşine düşer..Düşmez mi?
Kitap yanımda yani..Olduğu gibi almışsın yani..Böyle kitap olmaz..
Sen buna kitap deme de,ne dersen de..
Tabi ki uğraşmış olabilirsin..Sanırım ilk kısımlara uğraşmışsın ama kitap yazmak bu kadar basit iş değil..Birkaç kitap veya internet sitesinden olduğu gibi alıntı yapıp,kendi yorumlarınla bir kitap oluşturdum diyemezsin..
Mesela sabiiler ile ilgili bir kitap yazacaksın diyelim..Turan Dursun'un kitabındaki sabiiler ile ilgili bölümlerdeki önemli gördüğün noktaları kaynak göstererek belirtebilirsin..Bu iş böyle olur..Sen tutupta sabiiler ile ilgili Turan Dursun'un yazdığı herşeyi olduğu gibi kitabına alırsan,bu olmaz işte..