Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2017, 06:32
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ahlaksız, ben ilk okuduğumda gülme krizine girmiştim.

Şimdi nereden estiyse aklıma geldi.

Forumlarda var mı diye baktım. Bu başlıkta buldum ne yazık ki agnostik org adlı site kullanım dışı.

Fakat İncide buldum.

Sevgili günlük,

Bu gün cennetin bir tarafında mangal yaparken yanlışlıkla ortalığı tutuşturdum. Söndüreyim derken iyice yayıldı yangın, ben de yanan kısmı ayırdım, bir alt rafa koydum. Yansın orda kendi kendine, bir hal çaresi düşünürüz sonra nasıl olsa.

Sevgili günlük,
Bu yanan bahçeye “cehennem” ismini koydum. Söndürmekten de vazgeçtim. Güzel yanıyor, ortamı ısıtıyor.

Sevgili günlük,

Bu gün neler oldu neler. Kumda oynarken aklıma geldi, çamur yaptım, sonra yoğurdum minik minik figürler yapıyordum, bir tanesi acayip bana benzedi, çok da hoşuma gitti, dur lan dedim sunu da canlandırayım bakalım ne olacak. Canlandırdıktan sonra bütün melekleri çağırdım, "eğilin bakiyim hepiniz bunun önünde" dedim. Hepsi eğildi tabii ama bir tek iblis çıkıntılık yaptı her zamanki gibi. Neymiş efendim, o ateşten çıkmış da bu çamurdanmış onun için eğilmezmiş. "Lan oğlum" dedim, "Bak efendi efendi eğil işte, hır çıkarma durduk yerde". Bu **** iblis bana diklenmesin mi. Ağza alınmayacak laflar etti, canımı gibTI. Has sittir ol git o zaman dedim ben de buna. "Sen görürsün" filan diye bir şeyler geveledi. Gel lan dedim, "adam ol dobra konuş" ne istiyorsun. "Bana zaman ver ben bu çamurdan yaratığı sana karşı döndürmezsem nooliyim" dedi. Ben de dedim ki, "Kendine zaman verilenlerdensin, maçan gibIYORSA dediğini yaparsın" El kol hareketleri filan yaptı, güvenliği çağırdım attırdım yavşağı cennetten. Amaan, giderse gitsin, bu çamurdan yaratık daha eğlenceli.

Sevgili günlük,

Çamurdan yaratıktan bir tane daha yaptım, ama bunun önünde çıkıntısı yok, girinti var. Birbirine uyuyor istersen bu çıkıntı ile girinti. Girintili olanın göğüs kısmına iki de yumru ekledim. Maksat monotonluk bozulsun. Çıkıntılı olanına "Adem" dedim, girintili olanına "Havva".

Hepsini paylaşmayacağım. Linke tıklayabilirsiniz