Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2017, 00:30
Save The Day Save The Day isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi sana haber mi topluyum hacı, yaz Google'a zilyon tane sonuç çıkar zaten karşına, araştır, en basitinden son günleri ele al, Evetçiler bağıra bağıra her yerde propaganda yaparken Hayırcıların itinayla sesleri kısıldı Bu ülkede düşünce özgürlüğü olup olmadığını hala anlamadıysan hükümete zıt düşüncelerde değilsin demektir, yoksa baskıyı hissederdin, ya da en basitinden gündemi takip et
Ama o google'da arattırılan ve çıkan şeyler senin iddian değil dostum. O çıkan sonuçlar başkalarının iddiaları. Ben senin iddian ve örneklerini merak ediyorum. O yüzden sana soruyorum. Evet ve hayır meselesi ise şöyle. İnsanların kendi siyasi görüşleri olabilir. Siyasi görüşlerinden dolayı ''evet veya ''hayır'' diyebilir. Bunu da açıkça ifade edebilir. Propaganda deniyor ama propaganda sanıldığı gibi kötü bir şey değil. İsterseniz sözlüğe bakın. Bir görüşü tanıtmak veya benimsetmek amacıyla yapılan çalışma diyebiliriz propagandaya. Evet ve hayır tanıtılabilir. Yani anlatım yapılabilir. Peki benimsetmek için çalışma yürütmek sakıncalı mıdır? Tabi ne tür bir çalışma olduğuna göre değişecektir. Mesela kapım çalındı ve gazete dağıtıldı bu konuyla ilgili olarak. Yani benimsetmek amacıyla bazı çalışmalar yapılıyor. Peki sorun nerede? O çalışmalar da düşünce özgürlüğü kapsamına girmiyor mu? Yapamazlar mı? Ayrıca örnekleriniz nelerdir dostum?