BİM'de yumurtanın kolisi 13 lira olmuş..Devleti sözde yönetenler milyon dolarları,hatta milyar dolarları götürüyor..!
Nasıl?
HUKUK YOK çünkü..
Bir ülkenin hakimi/savcısı tamamen iktidarın ağzına bakıyorsa,o ülkede iktidarı istediğiniz kadar köşeye sıkıştırın;yine de bir şey elde edemezsiniz..
Kılıçdaroğlu,15 temmuz sonrasında Yenikapı'da Tayyip'in mitinginde el salladı..Unutmadık o görüntüleri..
Tayyip ispat etmeyen alçaktır demiş galiba..Kılıçdaroğlu'da ispat ettim,kim alçak diyor..
Yenikapı'da el sallıyordunuz kankalar,ne oldu?
Kılıçdaroğlu istifa etmeli bence..Madem Tayyip 15 senedir götürüyor,madem sen bu konuda bir şey yapamıyorsun,o halde o koltukta oturmanın amacı nedir?
Senin derdin fakir fukaranın hakkını korumak değil mi?Bunu kendisi söylüyor..
15 senedir hakkı yenen bu fakir fukara için ne yaptın sen?
Her salı Tayyip'e sallayıp,bankamatikten vekil maaşlarını aldın sadece..Başka ne yaptın?
Senin derdin ne Kılıçdaroğlu?
Ömrünün sonuna kadar Tayyip'e muhalefet etmek mi?
Tayyip götürüyormuş filan..Bu ülkede götürmeyen mi var?!Herkes götürüyor..Akp seçmeni bu;
Bu insanların umurunda değil ki man adasındaki şirket filan..Tv'de kim Allah diyor,ona bakar bu insanlar..
Tayyip götürse bile Allah diyor sonuçta..Kuran okuyor,hem de arapça

%50 tabi ki Tayyip'e verecek..Ne olursa olsun..Buraya dikkat,ne olursa olsun..
15 senedir neler neler oldu ama bu seçmen kitle değişmedi,değişmez de..
Sen muhalefet olarak bu 15 senede ne yaptın?Ben buna bakarım..Niye?Çünkü bu iktidarı,koltuğundan sen edeceksin,ben etmiyeceğim..Kim vekil seçildiyse,mecliste veya başka platformlarda milyonlarca insanın hakkını arayacak..İktidar olmak için çabalayacak..Bunu yapamıyorsa,yani hak arama gibi bir seçenek kuvvetler ayrılığı yüzünden ortadan kalktıysa,o makamda durmayacak..Ben muhalefet olarak görevimi yapamıyorum,çünkü hak aramamız engelleniyor diyecek ve istifa edecek..
Sürekli seçim kaybeden Kılıçdaroğlu..Niye istifa etmiyorsun?
Yoksa başka bir adada,başka şirketler mi açılıyor?