Ölümümden sonra beni vasiyetime rağmen cenaze namazı kılarak gömülmem bana son atılmış ama en büyük kazık olur.
Yaşadığım yer itibarıyla cenazemin yakılmasında bir engel ve sakınca yok ve bunu da vasiyet ettim.
Yakılmamı vasiyet ederken ancak bir tek şart koydum. Eğer babamdan daha önce ölecek olursam beni yakmayacaklar çünkü o çok sevdiğim ihtiyar yakılmama dayanamaz. Ama ben sonraya kalacak olursam yakılacağım.
Eğer ölümümün şartları organlarımı değerlendirme olanağı verecek olursa işe yarayacak her şeyimin bağışlanması ayrıca vasiyetimdir.
Cenazemin yakılması esnasında beni son yolculuğa götürmek isteyen bir çok arkadaşımın orada olmayacağını da biliyorum, eğer bugünlerde ölecek olursam tabii. Belki ben iyice yaşlanana kadar durum değişir. Ama ne olursa olsun, o bir tek şart hariç, yakılacağım.
Bugüm hiç olmazsa cenazenin yakılmasından konuşabiliyoruz. Daha ileride alışılmış bir yöntem olabilme olasılığı büyük. Bir gün gelecek Türkiye''de krematoryumlar olacak. Zamanın çarkı geri dönmez kolay kolay.
Sevgiler
Darvinist
|