Neva´isimli üyeden Alıntı
"Rabbimizin rızasına uygun, huzurlu ve adil bir dünyayı imar etmek üzere gönderildiğimiz hayatımızın bir yılını daha geride bırakıyoruz. Takvimlerin değiştiği bugünler, geçmişin muhasebesini yapmak adına hepimiz için önemli bir imkândır. Hatalarımızı gözden geçirmek, günahlarımıza tevbe etmek, yeni ve doğru kararlar almak, hayatımızda tertemiz sayfalar açmak için bulunmaz bir fırsattır. Yoksa yeni yıl, dini ve ahlaki değerlerimizi unutarak, milli ve manevi hassasiyetlerimizle bağdaşmayan davranışlar sergileyerek karşılayacağımız bir zaman dilimi değildir."
https://www.artigercek.com/haberler/...yilbasi-cikisi
|
Yeni yılda
MİLLİ piyangodan bilet almaya sayısal loto oynamaya , şans topu çekmeye , beygirler üzerinden bahis oynamaya devam edeceğime
MİLLİ bankamızın birine para yatırıp FAİZ alacağıma
Milli içkimiz RAKIYI TEKEL den alıp içeceğime
Milli bir camiye gidip cuma ve her türlü ibadeti yapmayacağıma
MİLLİ DIYANETİN hiç bir uyarı ve önerisini dikkate almayıp çokta TIN diyerek
Yeni yıla girişimizi çam ağacı dikip sabaha kadar eğlenerek kutlayacağıma YÜCE BENİN GÜNEŞİN AYIN Tüm putların üzerine yemin ederim.