Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2020, 02:08
kendosertadam kendosertadam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de bişe önermiştim bu sert çocuğa
aynısını sana da önereyim

anti-psikotik kullanın
şizofreniye iyi gelir
Yediğim hakaretler, tehditlerin haddi hesabı yok. Öyle bir duruma geldim ki artık yorumları okuyamaz oldum.
Şizofren olduğumu sanmıyorum ama psikolojik sorunlarım olduğu doğru. sinirlerim çok yıprandı. Senin gibi insanlara değer vermeyenlerle uğraşmaktan yoruldum ve durumum ilkinden beter oldu. Sen belki çok güçlüsün, toplum içinde bir saygınlığın var .Cüzdanın belki para dolu.İnsanlar bu yüzden sana iyi davranıyor olabilir.Ama benim gibi olsaydın insanların gerçek yüzünü görürdün . Toplum beni yalnızlığa itti. İnsanların birbirine saygı duymak için belli kalıpları var. Ben bu kalıplara uymadığım için , sık sık kovuldum,hakaretler yedim,defalarca alay edildim. Emin ol insanlar alay etmek , hakaret etmek ve seni dışlamak için pusuda. Sadece senin düşmeni bekliyorlar. Veya ruh sağlığının bozulmasını bekliyorlar. Şu anda çok güçlü ve sağlıklı olabilirsin. Bu yüzden beni şizofren diye aşağılayabilirsin ama unutma şizofren bir hastalık. Hastalıklarla alay edilmez,hastalıklar hakaret malzemesi olarak kullanılamaz.Evet kullanılabilir.Fakat gayri ahlaki bir durum.Bana karşı nefretin belki ateizmine karşı çıktığım içindir. Anlıyorum ,ama , Dostum ben inançsız yaşayamıyorum.