Tekil Mesaj gösterimi
  #72  
Alt 06-06-2021, 00:39
"ictenlik" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
"ictenlik" "ictenlik" isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 22 Aug 2017
Mesajlar: 3.080
Standart "Geçit verilmeyen bilgi özgürlüğü"

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sevgili dostum

seni senden başka engelleyen kimse yok
yaz içinden geldiği gibi

sonuçta hepimiz yazıyoruz
yazmak suç değil
Arkadaşlar başa dönüyorum Kasyopya nedir? Neyden sözeder? Bir şeyler yazmak istiyorumİzninizle

Fermi paradoksu diye bir paradokstan sözediliyor. Dünyadışı yaşam varsa ya onları çoktan bulmalıydık ya onlar bizi bulmalı ve biz tür olarak çoktan onların denetimi altına girmiş ve kolonize edilmiş olmalıydık.

Kasyopya metni tam olarak bu ikinciyi söylüyor. Sitchin'in uzaylı tanrılar dediğinin daha genişinden bahsediyor..

Diyor ki ;dünyadışıları bulamanızın nedeni türünüzü birinci elden denetleyen ve türünüzle bizzat ilgilenen, onu kontrol eden dünyadışı bir tür zaten var ve türünüz zaten denetim altında ve geçmişte zaten kolonize edildi.
Farkında değilsiniz çünkü olgu çok travmatik ve genetik yozlaşma oldu, köleliğe yönelik olarak türünüzün genetiği kırıldı ve ayrıca bir tür denetleme sistemi var.

Türünüz zaten şu an kırılmış (melez) köpekleriniz gibi. Bundan farksız zaten.

Geçmişte dünyaya gelinerek ve fiziksel iniş yapılarakta insan ırkının kırılıp melezlendiğini ve geçmiş kitap ve efsanelerimizin ve dinlerimizin bu anlama geldiğini söylüyor...

Bunu yapan insanın tanrı dediği -yarı sahip algıladığı (köleliğe yakın genetik yozlaştırma ve başka paradigmadan dolayı yarı sahip algılanan) tanrı olmayan şey. Düşman.

Bize gökte bir düşman olduğunu ama gerçek bir düşman olduğunu söylüyor. Savaşmamız gereken.

Düşman o kadar güçlü ki; sibergenetik, biyogenetik varlıklar oluşturabilen ve insan türüyle kendi üretimi sibergenetik varlıkları melezlemiş ve insan türü yerine gezegene bunu koymayı hedefliyor:

Çünkü gelecekte kendi burada yaşamayı amaçlıyor. Gezegenin asıl sahibi olama. Gezegeni işgali planlıyor. İnsana ihtiyacı yok ya da insan ona köle bir türden fazlasını ifade etmiyor. Dost değil.

İnsan türünü bir köle alt tür ve uygar tıpkı bizim hayvanı gördüğümüz gibi gören bir türden sözediyoruz.

Bu metinde dini karakter yok.
Dini ve tanrısal yani tanrı inancını ve dini besleyen hiç bir şey ama hiç bir şey yok. Tanrıyı kendi içinde içerdiği veriyle reddeder.

Bunda ilahi bir esin ve bildiri formatı yok.

New age ya da ruhçu spritüalist zart zurt (karakter) yok. Varsa da insan tarafı olarak soru soran ve yanıt isteyen bizlerin beceriksizliği yapısı kişiliğinde gelir. Önemli değil.

Bu bilgileri veren/ileten gelecek olarak tanımlanıyor. Metin gelecekle iletişim olduğu iddiasında. kendi bunu yazıyor. Onlarca kez.

Metin parayla satılmıyor. Üyelik kayıt istemiyor: Halka açılmamış tek satırı ve bir gizli kolu, kuru yok, seviyesi yok...

İçerdiği en önemli veri şu. Dünyayı kuşatan bir elektomanyetik ızgara sisteminin belirginleştirilmesi vb üzerinden yapılan bir tür frekans denetimi yöntemiyle kafesleme.

İnsan kafesi. Hayvan Çiftliği. İçerik distopi satılamaz-para etmez-

İnsanı kontrol altında tutan ya da manipüle de eden bir tür frekans sistemi ve yayını. Belki de izleme sistemi bilmiyorum. Yapay zeka bir elektromanyetik örtü kuşatması....
Bu Babil efsanesinin tam karşılığı. Zihinlerin karıştırılması ve insan aklı ve dilinin bölünmesi ve İncil Luka da gelinin kaynanaya düşman edilmesi denen

Babil'in asma bahçesi deniyor yeri bilinmiyor. İncil Fahişe Babil diyor olgu çözülmüyor.

Buna inanın ille de bunu soruşturun ya da kabul edin demiyorum. Üçüncü bir bilgi paradigması olarak dolaşımı ve görüşülmesinin özgürlüğünü istiyoruz. Hepsi bu. Forumu temsilen forum admini zırva yazmasın yeter. Yazıyorsa da dürüstçe tartışabiliyorsa tartışsın.

Dolaşıma izin verin. Yazınca püskürmeyin yeter. Karşı çıkmayın o da yeter . Yazanı yere batırmayın alaylamayın o da yeter

Sadece ilgililer için görüşme

Böyle bir bilgiyi yaymak ve hatta üretmekten Laura diye birini ne çıkarı olabilirdi_?
Soruyorum.

Satacak pazarlayacak bir şey üret. Bunu mu üretirsin?
Işık sevgi masalı satarsın..

Bu tip bilgilendirmeyi yapmaktan hiç kimsenin çıkarı yoktur. Benimde olamaz ve yok. Dini bir cemaate bağlı değilim ki dindar mindar değilim

Hiç kimseden para istenmiyor. Hiç kimse hiç kimseden para istemiyor.. Vaat yok ticaret yok.

Dedim ki her yerde bunu dedim. Milyarda bir olasılıksa söyleşelim önemli değil mi?

Bunlar yalansa da yalan kime ne zararı var ?

Korku yayar. Başka

Ya gerçekse?

---

içtenlik yazar ;a forum b forum farketmiyor
1 yıl sussa 3 yıl sussa 4 ay uğramasa 5 ay sonra gelse gündemi her yerde bu...

Geçit verilmeyen bilgi özgürlüğü adında....

Bize gökte bir düşman olduğunu söylüyor. Savaşmamız gereken.
1- Bu bilgiyi satmak yaymak paylaşmak ya da bunu temel alan cemaat kurmaktan kimin ne çıkarı olabilir?

2- İkincisi önümüzdeki yıllarda bu gerçek değilse ve denenler ya da buna dair de net emare olmaz gerçekleşmezse Laura ve cemaati için de yol kavşağı. ???

Okumadan sataşmayın, lütfen sataşmayın yaa. İçerik sandığınız şey değil ve bu anlamda en azından içeriği bilmiyorsunuz Bu bile yeter.

Bunu ben adam boyunda olduğunu varsaydığım ateist forumdaki çocuklar (artık çocuklar diyorum genel ahali) anlatamadığım için buralara ve diğer yerlere geldim-gittim.
Daha aklı başında arkadaşlar aradım. Sizlerin öyle olabileceğini düşündüğüm hatta dışarıdan bakınca öyle göründüğünüz için açıp söyleştim. Bunu da her zaman yazdım ve dile getirdim
ve özgür bir forumunuz var.

Buna inanmayın, ihtimal dışı bulun ok ama aklınızın bir yerinde/köşesinde dursun ona da razıydık. Terslemeyin...

Bunun hurafeyle dogmayla bağı yok. Hurafe dogma beslemez, besleyemez. Besleyemez de üretmez de..


Dürüst öte beri çekmeden tartışana anlatırız burdayız...

Sonuç ne? diyelim.

Bu bilginin ifşası yayımı ve paylaşılması ve insan türünün birleşeceği umudu. Bu metnin sonucu odur.

"Bilginin ve gerçeğin özgürleşmesi."

İçtenlik yazıları ve yazarlığı açık/özgür kaynak kodlu yazılım mantığının ve duygusunun tam aynını paylaşarak, mülkiyetsiz, anonim, yazarca sahiplenilmeyen, isteyenin istediği gibi izinsiz alıp dağıtıp çoğaltabileceği ve isterse kendi geliştirebileceği, katabileceği imzasız yazımlar olma felsefesi taşır. Özel olarak kaynak kişi alıntı kaynağı belirti tutulmamışsa yayımsız basımsızdır. İnternette yazılmıştır. Dileyen kullanır.

Konu "ictenlik" tarafından (06-06-2021 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla