Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2004, 15:56
kul kul isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

soru 1 : koca evrenin içinde denizde bir katre kadar dahi yer tutmadığı bilim sayesinde ispatlanmış dünya gezegenin içinde, yine okyonuslarda bir katre kadar bile yer tutmayan bir hücrenin oluşumunu araştırıyor, sorguluyor ve bir ton bilimsel deneyleri ortaya döküp açıklamalar yapıyorsun da, neden koskoca dünyanı da kapsayan koskoca evrenin oluşumunu "zaten hep vardı" diyerek geçiştiriyor, sorgulamıyor ve araştırma gereği duymuyorsun?

soru 2 : 1953 yılının teknolojisinde yapılan bir deney 2005 yılına merdiven dayadığımız şu günlerde neden geliştirilerek tekrarlanmadı? Neden başka bir bilim adamı örneğin "ben de aynı deneyi yaptım bu sefer 5 aminoasit oluştu" diye ortaya çıkmadı? neden hala "tesadüfü" savunan bilim adamları bu deneyi geliştirmediler ve neden sen 2005 yılında 1953 tarihli bir deneyi bilimsel kanıt olarak karşımıza çıkarıyorusun? evet "ilk" olmuş olabilir. belki de doğrudur. ama neden geliştirilmedi yada geliştirilemedi??? arşimet suyun kaldırma kuvvetini buldu, şimdi transatlantikler inşa ediyoruz. neden????

soru3 : diyelim ki deney doğru ve herşey, tüm hayat, tüm canlılar tesadüfi olarak evrile evrile oluştular ve bu günkü mükemmel hallerine geldiler. peki bu evrim durdu mu????? fosili falan boşverelim. neden günümüzde bir ara geçiş canlısı yok? insan-maymun örneğini verirsek neden hala maymunlar var ve neden insan maymun arası bir canlı şu an dünyada bulunmuyor? evrim durdu mu? yoksa bazı maymunlar sabah uyandıklarında "PLOP" diye birden insan haline mi dönüşür oldular? evrim süreci çok mu hızlandı? yok evrime inanmıyorum diyorsan, milyarlarca tür canlının oluşumuna ve birbirleri arasındaki müthiş dengeye dair teorin nedir? hepsi mi tesadüftür?

ilk etapta aklıma gelenler bunlar...

saygılarımla...