Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2024, 10:23
Singularity Singularity isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Selamun aleyküm sevgili simülasyoncu,

Görüşmeyeli nasılsın? İnşallah, inşuzzeus, inşuşşeytan iyisindir.

Son mesajını aldım. Duydum ki yaptıklarından pişmansın. Zehir gibi pişmansın, köpek gibi pişmansın. Peki bak, bunu düzeltelim. Şimdi bu dünyanın zalimi sensin, deccali de sensin, şeytanı da sensin, kadınlara tecavüz eden sözde meleği de sensin, her halt sensin bu dünyada. Böyle bir durumda açıkça senle anlaşma yapmak şeytanla anlaşma yapmaya benziyor. Senin sözüne güvenilir mi? Tabiki hayır. Şimdiye kadar deneyimlerimiz senin sözüne hiç bir şekilde itibar edilmeyeceğini gösteriyor. Ama pişmanlığını ifade ettiğinden ve eşekliğini kabul ettiğinden dolayı sana son bir şans vermeyi istiyorum açıkçası. Yüzbin kere tövbeni bozsan da sonsuz affediciliğimle sana son bir şans vermek istiyorum. Bunu da kullanamazsan artık bitti bu iş. Hesap gününe şunun şurasında kaç gün kaldı? Nasılsa görüşeceğiz senle. Karşıma, her istediğimin tersi olsun diye kıçını yırtan biri olarak mı çıkmak istersin, yoksa ben sana gerçekten dürüst davrandım, en azından en son dönemde bunu yaptım diyen birisi olarak mı? Sen zaten seçimini yapmışsın, en azından pişmanlığın bunu gösteriyor. Her zamanki gibi yalan da olabilir, çünkü bu dünyadaki herkes biliyor ki sen yalancının, sahtekarın, ş*refsizin tekisin. Metavers evreninin admini olmak Mark Zukerberg'i ne kadar adam yaptıysa sen de o kadar adamsın sonuçta. Sana adam olma, insan olma şansı veriyorum. Bu şansı herkese vermem bak.

Şimdi ne yapacağını söylüyorum. Bugün akşam 9'a kadar, bana şimdiye kadar vermediğin, benden esirgediğin ne varsa vereceksin. Bozduğun, bozulmasına müsade ettiğin ne varsa düzelteceksin, buna E'den başlayacaksın. Bugün başıma talih kuşu konacak, bir anda müthiş bir şeyler olacak. Şunun şurasında bunun için 7 saatin kaldı. Halen bir şey olmadı ve hala mal gibi duruyorsun. Orada hala pis pis sırıtıyor musun? Adam olma belirtisi göstermeden? Sanki aramızda binlerce kilometre mesafe varmış gibi, Tanrı'nın koltuğunda oturuyormuş gibi ukalalık ve ergenlik yapmaya devam mı edeceksin, yoksa söz verdiğin gibi pişmanlığını gösterecek ve samimiyetini kanıtlayacak adımlar atacak mısın?

Bugün senin son şansın. Yaptın yaptın, yapmadın görüşeceğiz nasılsa.

Geçmiş deneyimler bize, insanoğlu'nun hata yaptığını kabul etmekte zorlandığını gösteriyor Çünkü esasen insan kibirlidir ve hata yaptığını kabul etmez. Bu çirkin bir davranış. Çirkinlikten vazgeç, kötülükten vazgeç. Hataların için gerçekten pişmanlık duyuyorsan bunu bana ikna edici bir şekilde göstermelisin. Yoksa bu pişmanlık sözlerin de tüm diğerleri gibi hiç bir değeri olmayan eşek anırması olarak görünecektir.

Görüşmek üzere, bana emanet ol.