Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2024, 19:35
Andrew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Andrew Andrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Spartacus ve Dinsiz;

Sizin yazilariniza bir itirazim olmadigi icin yazmadim. Paylasimlariniz icin tesekkurler. Hazine gibi seyler bunlar, paylastiginiz icin memnunum. Benim, Isa mitiyle --genel olarak--bir problemim yok. Benim itirazim su: Ahlaksiz mahlasinda cisimlesmis bir cehalete karsi cikiyorum. Bu arkadasimiz, anlatilan mitolojilerde Attis'in, Krisna'nin carmiha gerilerek olduruldugune inaniyor. Bu sadece bir ornek. Halbu ki, anlatilan hikayelerde iddia edilen seyler yok. Bunu sadece ahlaksiz degil, ben de yapiyordum, internette binlerce blog sitesi var, onlar da yapiyor, dergiparktaki makaleler de yapiyor. Bir durumu anlatirken, belirli bir cerceveden yaziliyor ve gerceklerden uzaklasiliyor bazen. Boyle olunca da, isleketi yanlis kuruyorsun makale de yanlis bilgi veriyor. Problem bu.

'baglilik düşünmemek demektir. düşünmeye gerek duymamak demektir' Orwell, 1984...

no matter how far we go intellectually or how much science we do, we are not even close to understanding the truth

'kimi dinde imanda buldu yolu, kimi akil, bilim yolunu tuttu derken ses geldi karanliklardan; gafiller! dogru yol ne odur, ne bu' - Hayyam