Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2024, 05:36
Baskoylu Baskoylu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart TEK TANRILI DINI HORTLATAN HZ. IBRAHIM

Hic kuskusuz tek tanrili dini hortlatan,
KOYUN TUCCARI VE DONEMIN EN ZENGINI IBRAHIMDIR.

Kendisini peygamber ilan eden butun peygamberler istisnalar haric genel olarak donemin guclu ve kurnaz insanlaridir.

Ibrahim peygamber dedikleri kisi donemin Koyun Tuccari olup en zengin konumda olan kisidir.
Insanlarin alim gucu olmadigindan alabilecekleri Koyun, Keci ve Inektir.
Sutunden ve yavrulamasindan faydalandiklari icin cazip gelen de budur.
Ibrahim denen kurnazin elinde KOC larin birikmesi oldukca kendisini sikintiya cokmustur. alim gucu olmiyan millete nasil bir oyun oynamaliki Koclari satabilsin!!

Bizim Kurnaz Ibrahimin aklina bir oyun gelir, basarili olursa, Koclarini satacak, Kendisini Peygamber ilan edecek, ozellikle birde YENI BIR TANRI YARATMIS OLACAK.

Koclardan birini gunlerce kendisine alismasi icin ozel yem verir. Koc onu gordugu zaman yem icin hemen yanina gider.
planladigi oyunun zamani geldigini dusunur.
bir kac adamina insanlara ulasip IBRAHIMIN ONEMLI BIR KONUSMA YAPACAGININ HABERINI VERIRLER.
Ibrahim daha once planladigi yuksek bir yere oglu Ismaili de alarak elinde keskin buyuk bir bicakla halkin gelmesini bekler.
Gelen halk merakla Ibrahimin ne diyecegini merak eder.
Bazilari ise Ibrahimin Koclari elden cikarmak icin cok ucuza verebilecegini dusunur.
Yeteri kadar toplanan halka seslenir.
Eyy millet Oglum Ismail dunyaya gelmeden once, BEN ALLAHA DUALAR ETTIM VE EGER BANA BIR OGUL VERIRSEN SANA KURBAN EDECEGIM DIYE SOZ VERDIM.
Gunlerdir Ruyalarimda Allahi goruyorum, Bana surekli Sozunde Dur Ismaili bana kurban et dedi,
Bende Ismaile kiyamadim ve kurban etmekten vaz gectim, Simdi gordugum ruyalarimda, Eyy Ibrahim bir an once Ismaili kurban et yoksa butun sevdiklerinle birlikte canini alirim dedi...
Bende verdigim sozde durmak zorunda oldugum icin, sizlerin ve tanrinin huzurunda Ismaili Tanriya Kurban Ediyorum.
Bicagi havaya kaldirip Eyyy Tanrim, sana verdigim sozu tutuyor, Ismaili Sana Kurban Ediyorum der.

Kayalarin arkasina gizledigi adami ve kendisine alistirdigi kocun birakmasini verdigi isaretle, Adami Kocu birakir.
Bizim zavalli Koc Yem icin direk Ibrahimin yanina gelir.
Ibrahim Kocu aciga cikarir,
Eyy ahali Tanri simdi bana vahi gonderdi.
Eyy Ibrahim sen sozunde durdun, Ismaili Kesme ben sana KOC gonderiyorum. Kocu kes.
Bundan sonra herkes benim icin KOC kessin. DEDI der.......
Bizim Kurnaz Ibrahimin elinde damizlik olarak bir Koc zor kalir.
Butun Koclarini satar.
Koclarini Satti, Olmiyan Tanriyi Yaratti, ustelik kendisinide Peygamber ilan etti.

Okuma yazmasi olmiyan Muhammed Peygamber olabiliyorsa, Bence okuma yazmasi olan herkes Peygamberligini ilan edebilir...

Saygi ve Insani Sevgilerimle

MILLIYETCILIK COCUKLUK HASTALIGIDIR. INSANLIGIN DA KIZAMIGIDIR. EINSTEIN.
ADOLF HITLER VE MUSSOLINI GIBI IRKCILARIN USTASI, ATATURK`TUR