Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2007, 17:30
Üye Değil

Standart Re: Ruh ve Kuantum Fiziği

sevgili spartacus,

bu başlığı açarken böyle anlaşılacağından daha doğrusu amaçsalcılık olarak algılanabileceğinden kaygılanmıştım.haksız değilmişim.ilk tepki sizden geldi.önce tüm samimiyetimle ifade etmeliyim ki kimin neye inandığıyla yada inanmadığıyla zerre kadar ilgilenmiyorum.herhangi bir kimseye herhangi bir dayatmam da yok aynen bana yapılmasına izin vermeyeceğim gibi.inandığımı daha doğrusu inancımın varlığını hücrelerimde hissettiğimi de daha önce söylemiştim.yaptığım yürekli bir şekilde beni doğrulayan bir söyleşiyi sizlerle paylaşıp bu konuda ki fikirleri bunu kabul etmeyenlerle tartışmaktan ibaret.dayatmacı yada amaçsal hiç değil kabul etmediğinizi tartışma konusunu bu anlamda görmediğinizi ümit ediyorum.üstelik bir dayatma olabilecekse bu sizlerden gelecektir ben burada karşı görüşün azınlığında ama bu azınlıkla hiç ilgisi olmayan bir yerden konuya bakıyorum.

bir yaratıcı güç varsaki ben ona evrenin enerjisi demeyi tercih ediyorum,insan elinden çıkma ve ne kadarı tahrif edildiği belli olmayan efsanelerle karışmış kutsal metinler yerine evrenin kendisinde aranmalıdır diye düşünüyorum.çünkü diğer durumda kemikleşmiş mitolojik tanımlamaların öğretilerinin oluşturduğu kurallar safsatası bu hissettiğim enerjinin yerini almakta ve putlaştırılıp kutsanmış bir yere geçmekte bana göre inancın çok daha uzağına düşen öğretilmiş ve öğrenilmiş önyargıların tartışılması durumuna düşmektedir ki konuyla hiç alakası yoktur.

umarım bu kısıtlı yazı alanının elverdiğinden daha çok anlaşılabildim.

saygılar