Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2007, 14:35
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Standart Re: Vitrin Vitrin diye bakalım sonu ne olacak Dostlar paylaş

Ve şu 3 adet yoruma bakın, illeri dikkate alarak.

cihan gördü - Eskişehir * 19 Mart 2007, Pazartesi 17:49 *
403.... çok komik yaaaa ben 400 ytl ev kirası veriyorum sayın başkan geriye 3.00 ytl artıyo onuda birikim yapıp evleneceğim. tabi birikim yapana kadar mecalim kalırsa nerde yaşıyoruz yaaa hani çağdaş bir ülke idik önce vatandaşı doyur sonra çağdaşlıktan bahsedin...

turgay KÖROĞLU - Trabzon * 05 Mayıs 2007, Cumartesi 16:30 *
öncelikle şunu söyleyeyim...bu vatan hepimizin ve bu vatan için herşeyi yaparım... asgari ücretle..anneme ve 2 kardeşime bakmaktayım bunun ne kadar zor olduğunu bilirmisiniz ki trabzon gibi pahalı bir şehirde..bilemezsiniz tabi.. ben bu vatanın evladıysam hak ettiğimi almalıyım...eyvallah

MEVLÜT - Konya 17 Mart 2007, Cumartesi 10:15 *
AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU BULAMAZ TÜM İŞVERENLER ÇALIŞANLARI SİGORTALI GÖSTERSİNDE ! BİZLERE ASGARİ ÜCRET FAZLA BİLE GELİR

Ben 3 şeyi görüyorum.
1.Gerçeği
2. Vatan Millet sakarya edebiyatını
3. Yalan Dünya, Allah ne verdiyse edebiyatını...

1 Nolu maddenin vitrini yok.
2 Nolu maddenin ise hangi çizgiye kurban olduğu belli.
3 Nolu madde ise yine çizgi ve kurban belli.

Buradan açığa insanların neresinden tutup kullanılacağı çıkar, Partilerde vitrinlerde bunun için boy gösterir.
Vatan için her şeyi yapan bir toplum, her şeye razıdır yeterki vatan için densin... Vatan boğazına dayanmış bir bıçaktır.
İnancı için her şeyi yapan ve hayatını sadece Allah'ın takdiri olarak gören, bu görünüşünü bozmamak ve günaha girmemek için her şeyi yapar, inancı boğazına dayanmış bir bıçaktır. Aza az demez, azı veren çoğuda verir der. Yani kutsal kabulleniş hakimdir. En ideal kulanıma hazır şırıngadır burası. (Şırıngalar böyle satılıyor artık, kullanıma hazır şırınga o bakımdan)

Hayatın gerçeği ile karşılaşan ise 3 YTL biriktirip evlenmeyi düşünür. Banane dininden, banane sağcımı solcumu banane dinsizmi banane hangi milletten, önemli mi? Bakın tek insani gerçeğine eğilim buradadır ama buranında partisi yoktur ki ne gam! Çizgisizizdir çünkü ekmek yemek, barınmak, su içmek, gülmek, gezmek, sağlık, eğitim, yakacak, giyecek, korunak, mutluluk, hayat garantisi, kullanılmamak(eğitim şart), insani en doğal istemleri yada haklarının farkında olmak, Bunun çizgisimi, rengimi, milletimi, mezhebimi var? Bunun Partisi mi var? Olursa nasıl sürecek bu çarkı devran değil mi?

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu