Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2005, 19:29
affetyarabbi affetyarabbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dünya batıdan doğuya doğru dönüyor demek....
o zaman neden öyle dönüyor bana bilimsel açıklamasını yaparmısın..
sana kuranın mucizeleri adlı kitabı tavsiye ediyorum araştırırsın..içindekileri..
demekki sadece o günü yansıtıyor öylemi peki bana söylermisin sarımsağın kalbe iyi geldiği o zamnda mı biliniyomuşş
Ashaptan Muğire anlatıyor: Bir gün sarımsak yedim, Allah Resulünün namaz kıldığı yere geldim; baktım ki bir rek’at kılmışlar. Mescide girdiğimde (bendeki) sarımsak kokusu (etraftan) hissedildi, namazını tamamlayınca, Allah Resulu şöyle buyurdu: Kim bu bitkiden yerse, kokusu kendinden iyice gitmedikçe bize yaklaşmasın. Namazı kılıp Resulullah’ın yanına geldim. Bana elini ver! dedi. Elini alıp gömleğimin yeninden sokarak ta göğsüme kadar götürdü. Göğsümdeki çarpıntıyı görünce, Allah Resulü şöyle buyurdu: Sen sarımsak yemekte haklısın, çünkü özrün var.
Hadis (Ebu Davud)

ve bunun gibi birçoğu....

Dikkat ediniz! Kişi güneşe yüzünü döndü mü, gölgesi arkasında kalır. Artık o nereye giderse gitsin, gölgesi hep peşinden gelir. Lakin kişi güneşe arkasını dönerse gölgesi hep önünde kalır. Ne kadar uğraşsa da gölgesini yakalayamaz. İşte bunun gibi, insan,