Bundan yaklasik 3-4 milyar yil önce evrensel bir piyango çekilmis ve büyük bir olasilikla en büyük ikramiye dünyaya isabet etmistir.Bu kendi benzerini üretebilen, çogalabilen, yenilenebilen, degisebilen; 700.000 civarinda bitki, 1,500,000 civarinda da hayvan türünün ortaya çikmasina neden olmustur.
Prof.Dr.Ali DEMiRSOY(HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİYOLOJİ PROFU
Bu prof Allah 'a inanan bilim adamı olamaz ve ben de üniversiteye almam onu diyebilecek kadar önyargılı bir yaşlı adamdır.
Yani bu kişiye göre Einstein bilim adamı değildir ve daha niceleri...
Peki kendisi nasıl bir bilim adamıdır.
Yukarıda söylediklerini eleştirerek cevaplamak istiyorum:
Dünyamıza piyango vurdu, büyük bir olasılıkla gibi ifadeler bilgisizlikten başka bir şeyi göstermez. Profun bu konuda ne görmüşlüğü ne deney yapmışlığı ne bir bilimsel gözlemi veya bulgusu var. Sadece olasılıkla diyip tahmin yürütüyor. Yani atıyor.
Kendini değiştirebilen canlıdan bahsediyor.
Kim kendini değiştirebilir mesela noyan sen kendini değiştirebilirmisin. Tabi ki hayır. Kimse şuurlu olarak kendini değiştiremez. Peki nasıl değiştirebilir canlı kendini gene atıyor burda saygın prof.
kendini değiştirebilen cenlı yoktur. Bu değişimi kendisi isteyerek yapamaz nasıl yapar o bişey yapmaz doğa onu değiştirir, profun dediği gibi değil evrim teorisinin son halinin dediği gibi tesadüfen doğa değiştirir.
şöyle: tamamen tesadüfi doğal etkenlerin yani mutasyonların etkisiyle değişebilir.
Peki faydalı bir mutasyon bilen prof var mı, yok. KİMSE FAYDALI BİR MUTASYON BİLMİYOR. Ozaman bilimsellik nerde kaldı .
Ortada bilimsel bir teori yok aslında sadece bir temenni var.Allah 'ın olmadığına inanabilmek. Bunun içinden bu saçma sapan teori hala gündemde tutuluyor.
Bir de ben evrime inanan çok kişi gördüm ama evrimi bilen pek yok.Büyüklerimiz bilim adamlarımız bilir deyip bilim adamına iman eden insanları çok gördüm.
Sanki o bilim adamını da bir dünya görüşü ve inancı yokmuş gibi, ne derse doğruymuş gibi inanan inanlıları çok gördüm....
|