Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2008, 11:28
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Re: Türban , islam ve bir santim

bir santim ci milletvekili

''KONYA'da Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden AKP milletvekilleri, ilginç açıklamalarda bulundu. TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Konya Milletvekili Avukat Hüsnü Tuna, türban yasağıyla ilgili açıklama yaparken, "İnşallah hedefimiz kamu hizmetlerinde de, yani kamu hizmeti veren personellerde de böyle bir yasağın olmamasıdır. Bu utanç verici bir şey diye düşünüyorum."dedi.'' *Hürriyet

sevgili peker ve thunderpoint. işte size ''bir santim'' örneği daha. ben islami geleneğin içinde büyümüş ve yetişmişim.
dinciler (dindarlar değil) hiç doymazlar. ifrat ve tefritte hadleri yoktur. inanın şu an bir çok dinci topluma daha dindar gözükmek için kafasında daha radikal ''çözümler'' arıyorlardır.

8 milyon aileye kömür dağıttığını söylüyor başbakan. neden kömür? aşırı derecede hassas ve iyi insan olduğu için mi? hayır milleti sadakaya alıştırmak için .zaten şark toplumları sofra kırıntılarıyla mutlu olur. sofrada yenilenleri eleştirmez ''bundan benimde yemem gerekir'' diye düşüneceğine kırıntılarla mutlu olur birde hem kırıntıları sadaka olarak verenlere hemde allahına şükreder.
şu an AKP. nin elinde afyonlanmış bir seçmen kitlesi var. bir paket makarnaya on torba kömüre bütün ruhunu esir ediyor.
tayyip erdoğan milletin zayıf noktasını bulmuş kurcalıyor. ''özgür türban'' önümüzdeki seçimide garantiletti.

ağalar '' hani iştihayla'' tıkınırken kırıntılara tav bir teba var karşılarında. fıkra muzır ama insanlara zincirli köle haline getirmek ayıplanacak bir şey değil.

sakalını sünneti seniyyeye uygun hale getirmek sevap türban allahın emri amennna ve saddakna , yanına birde bu ülkeyi yağmalamyı ekleyin.
sen türbanınla sakalınla islamı yaşa cennete git. *ağalarında ülkenin geleceğini ''götürsünler'' onlarda ''salih bir kul'' edasıyla senin kuyruğuna
teneke bağlasınlar.

hayırlı işler türkiyem. nerede kandırılıp ,nerede becereliyorsan.haketmeseydin zaten yapmazlardı.

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman