09-01-2005, 16:03
|
Üye
|
|
|
|
Taksim Sapıkları
Üzerinden biraz zaman geçti ama yinede bu konuyu konuşalım istedim.
Sanırım hepiniz Hırvat turistlere saldıran taksim ayılarını televizyonlardan gördünüz.
Ben izlerken baya küfür ettim. Adamların gözleri hafif kaymış, ağızlarından sular akıyordu turist kızın kıçını ellerken.O an hepsinin gebermesini istedim. Adamlar bırakın elle tacizi nerdeyse kızın donunu aşağı indirmeye çalışıyorlardı.Fırsat olsa onu da yaparlardı bu kesin.Adamların orgazm olmuş gibi bir halleri vardı.
Bu gibi hayvanlar hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Şarap sonsuz hayat kaynağıdır, iç;
Gençlik sevincinin pınarıdır, iç;
Gamı yakar eritir ateş gibi,
Sağlık sularından şifalıdır, iç.
( Ö.H )
|

09-01-2005, 17:29
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
onların anası bacısı yok galiba.
Kuran'ı okuyup anlayana gayrimüslim, anlamayana müslüman denir.
|

10-01-2005, 14:01
|
Üye
|
|
|
|
bizim ülkemizde bu tip hayvanların olması çok rahatsız edici.bizlerin özünü bilmeyen insanlar bizi onlar gibi yorumlamaya devam ediyor maalesef.
bu ne abazalıktır nasıl bir erkeklik açlığıdır bir bayan olarak anlamam mümkün değil.ama bunu bir erkek arkadaşıma sorduğumda inanın o da anlamıyor.
Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
|

10-01-2005, 14:38
|
Üye
|
|
|
|
Ben bu Taksim olayını duymadım.. Malum yurtdışındayım. Biraz bilgi verir misiniz? Çok merak ettim.
Selamlar
HACI
|

10-01-2005, 16:25
|
Üye
|
|
|
|
Tiksindiren taciz
Yılbaşını Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde kutlamak isteyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Hırvat genç kız ve arkadaşı, herkesin gözü önünde bir grup magandanın tacizine uğradı.
Yılbaşı gecesi binlerce kişinin eğlenmek için akın ettiği Beyoğlu İstiklal Caddesi, çirkin bir taciz olayına sahne oldu. Gezmek için Hırvatistan''dan Türkiye''ye gelen üniversite öğrencisi genç kızlar magandaların tacizine uğradı. Zagreb Üniversitesi''nden yüz kişilik bir öğrenci grubuyla 3 gün önce gezi amacıyla Türkiye''ye gelen Müzikoloji Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Davorka Begoviç ve üç arkadaşı, başına geleceklerden habersiz yılbaşı gecesinde eğlenmek için Beyoğlu''na gitti. Burada gönüllerince eğlenen Begoviç ve arkadaşları, gecenin ilerleyen saatlerindeNeye uğradığını şaşıran kızlar kaçmaya çalıştı.binlerce kişinin doldurduğu İstiklal Caddesi''nde hiç unutamayacakları bir olay yaşadı. Turist gençler caddede yürürken, alkol sınırını aşan bir grup maganda, gençlerin etrafını sardı. Magandalar turist grup arasındaki iki kıza elle tacizde bulunmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran kızlar, uzun süre magandalardan kendisini kurtaramadı. Atv kameraları tarafından da saniye saniye görüntülenen çirkin olay karşısında çaresiz kalan kızlar, erkek arkadaşlarının yardımıyla tacizci kalabalığın arasından çıkabildi.
''ÇARESİZ KALDIM''
Yaşadığı olayın şokunu uzun süre atlatamayanMagandalar kızların çığlıklarına aldırmadı.Zagreb Üniversitesi Müzikoloji öğrencisi olan Davorka Begoviç olayı şöyle anlattı: "İstiklal Caddesi''nde arkadaşlarımla beraber yürüyordum. Bu sırada şarkı söyleyip dans eden insanlar etrafımızı sarmaya başladı. Bir anda grubun ortasında kaldık. Etrafımızı çeviren bu insanlar, bize dokunmaya ve tacizde bulunmaya başladılar. Ben bu kargaşa içerisinde yere düştüm ve tanımadığım insanları üzerimde gördüm" dedi. Bu sırada bir arkadaşı tarafından kurtarıldığını belirten Begoviç, "Çok kötü bir tecrübe yaşadık. Yarın döneceğiz" dedi.
konuyla ilgili haberin resimlerini de koymak istedim ama beceremedim.ama siz tahmin edebilirsiniz yine nasıl bir resim olacağını.
Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
|

10-01-2005, 17:16
|
Üye
|
|
|
|
gerçekten cok utanç duydum ...
"TuranDursun forumunda gündüzler uzundur ,geceler k?sa....."
"Tanr?, kendisinin yarat?lmad?g?n? ve sonsuztan beri varoldugunu söylüyor. öyleyse tanr?da bir Ateisttir."
|

10-01-2005, 17:20
|
Üye
|
|
|
|
Haci
Olayı anlatmakla görmek farklı.Olayı görsen varya yuhh dersin. Adamlar kızın kıçına öyle bir saldırdı ki hepsinin ağzı açık orgazm olmuş şekilde zevkten 4 köşeydiler. Off off
Böyle abazanlara çift tıkliim..
Şarap sonsuz hayat kaynağıdır, iç;
Gençlik sevincinin pınarıdır, iç;
Gamı yakar eritir ateş gibi,
Sağlık sularından şifalıdır, iç.
( Ö.H )
|

11-01-2005, 20:56
|
Üye
|
|
|
|
Tanıdığım Hırvat’lar oldu.. Bu tür saldırılar oralarda da olur. Sırp’ların ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz. Sarayova’yı bombaladıklarını ve binlerce Müslüman’ı topLayıp, katlettiklerini daha unutmadık. Yine de Hırvat’lar Sırp’lardan farklıdır. Daha medenidir. Sırp’lar hala barbarlıklarından kaybetmemişlerdir. Osmanlılar onlara en kirli görevleri verirlerdi. Osmanlı adına epeyi katliam yapmışlardır, Sırp’lar..
Bu tür olayların Avrupa ve Amerika’da olmadığını sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Özellikle Amerika’da benzeri saldırılar rutindir. Hemen her hafta sonu olur. Türkiye’de ise hala olağanüstü olaylar olarak kabul edilirler. Bu olayların Türkiye’de giderek artması, Batılılaşmaya başladığımızın en kesin delilidir!!!.. Tabii önce Batı’nın ahlaksızlığını adapte ediyoruz.. Uygarlığını kabul edecek değiliz her halde.. keh keh.....
Bu arada diğer suçlar da Türkiye’de hızla artmakta... Umarım bu olayda rolü olan saldırganlar yakalanır ve hemen cezalandırılır. Türkiye bu tür olayları kaldıramaz..
Hepinize geçmiş olsun derim.
Selamlar
HACI
|

13-01-2005, 15:39
|
Üye
|
|
|
|
galiba iki şerefsiz yakalandı..şerefsezlerden birisi evli çıktı..digerleride yakalanacaktır..
|

13-01-2005, 15:41
|
Üye
|
|
|
|
galiba iki şerefsiz yakalandı..şerefsezlerden birisi evli çıktı..digerleride yakalanacaktır..
|
Başlık Düzenleme Araçları |
|
Stil |
Normal
|