Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-10-2005, 17:52
NUR NUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bence bu konu iğrenç bir şey terbiyesız ve sapıkça bır hareket insanlara insan gözüyle bakmayan kişiler.... Bu gibi insanları kınıyorum da siz bu insanlara bilip bilmeden nasıl müslümandır yakıştırması yapabılıyorsunuz gerçek müslüman böyle bir şey yapmaz İslam kültürü insanlığa yakışan bir yöne sahiptir .... hem müslümanım demeklede iş bitmiyo ayrıca inanç ve yaşam önemlıdir Madem böyle yakıştırma yapıyosunuz bence ateisttir onlar bende bunu söyleme hakkına sahıbım Allah sevgisi ve korkusuna sahıp olan insanlar nefis terbıyesıne sahıp ınsanlardır bu böyle bılıne
Alt 04-10-2005, 14:15
burkay
Üye Değil

ISTE ARKADASLAR SIZLER BU OLAYLARI IGRENÇLIKLE KARSILIYORSUNUZ BEN DE AYNI SEKILDE ... AMA BU OLAYI YAPAN INSANLARA BIR BAKIN ,HANGI DIN MESUBU OLURSA OLSUN YAPTIKLARI CEZASIZ KALMAZ ... ANLATMAK ISTEDIGIM ... ALLAHA INANAN BIR INSAN ALLAHDAN KORKAN BIR INSAN BUNLARI YAPMAZ DÜSÜNÜN TOPLUM HANGI PISKOLOJIK BUNALIMDA ... EEEEE... KARDESLER KURANI KERIM SANA APAÇIK 1400 SENE EVVEL BUNLARI SÖYLEMIS ... KURANI KERIMI UNUTURSAN VEYA ONDAN UZAKLASIRSAN YOLUNU SAPITIRSIN ... SEN KURANI KERIMIN EMRETMIS OLDUGU YASAKLARI UYGULARSAN BUNLARI YAPMAZSIN AMA UYMAZSAN BU TÜR SONUÇLAR DOGAR ... VE DOGACAKTA BU ILK DEGIL SON DA DEGIL ... KANUNLARA UYMAYAN CEZALANDIRIR ISTER INANAN ISTER INANMAYAN ... TECAVÜZ EDERLER HIRSIZLIK EDERLER INSAN ÖLDÜRÜRLER .... KADINA OLAN SAYGI BÖYLELIKLE KAYBOLUYOR .... AVRUPA KADINI ! AÇIK SAÇIK GIYINIR IÇKISINI IÇER SARHOS OLUR BARLARA TAKILIR GAZINOLARDA KONSOMATRISTLIK YAPAR FUHUS BATAGINA SÜRÜKLENIR ... KOCASINI ALDATIR .. BU ERKEKLER IÇIN DE AYNI SARTLAR GEÇERLI ... EVET ARKADASLAR TOPLUM OLARAK KENDIMIZE ÇEKI DÜZEN VERMEZSEK ILERIDE BASIMIZA DA BU OLAYLAR GELEBILIR ...
Alt 15-12-2005, 17:58
elif99 elif99 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

mehmet Diyor ki
selamlar
ebu lehep demişsinki pandikçi sapıklara dinin nedir diye sorsan "elhamdülillah müslümanım" derler.

kardeşim bu ne biçim bir ön yargı birav adil olun.onların müslümanım demesi müslüman olduklarını göstermez bunu çok iyi biliyorsunuz.ona bakarsan senin nufus kağıdındada müslüman yazar.bu senin müslüman olduğunu göstermez.bana göre de bunu yapanlar ateisttir mutlaka nede olsa onları engelleyecek bir ahlak kavramı yok.ceza yoksa suçta yoktur size göre vicdan desen hakgetire ee o zaman bunu yapan kesin ateisttir.nasıl hoşuna gittimi?
katılıyorum....

"Ey ızdırap anladım ki her sey senınle
Sen Hakk´a giden yolda vuslata vesile..."

Önerilen Siteler

Başlık Düzenleme Araçları
Stil