Unbeliever´isimli üyeden Alıntı
Merhabalar,
Turan Dursun sitesine uzun bir süreden beridir üyeyim. Önceleri inanan biriyken , daha sonra içimdeki huzursuzluğun cevaplarını bulmama yardımcı olan bu site ve sitedeki değerli arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Şimdi ateistim. Uzun bir süredir de aktif olarak yazılar yazmaktayım. Ancak şunu anladım ki benim bilgilerim çok az. Bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmanın en fazla görüldüğü ülkemizde en azından kişisel bir hedefim var. Bilgilerimi çok okuyarak hem güncellemeyi hem de fazlalaştırmayı hedef aldım. Bu sitede maalesef kulaktan dolma bilgilerle insanları tartışmaya çeken birçok müslüman ve müslüman olmayan arkadaşlar var. Tek tek isim veremem. Günü birlik üyelik alıp yazı yazan da var, uzun süreli abone olup yazan da. Kimseyi suçlamıyorum. Olabilir. Hissi müdaafa da bulunabilirler. Ama tartışmaların hem seviyeli gitmesi açısından hemde kişisel çatışmalardan çok bilgi çatışmasına gerek olduğundan ben sitenin forum kısmından bir süreliğine ayrılıyorum. Forumu tabiiki takip edeceğim. Hatta güncel olaylara yorumda yapabilirim. Ancak bilgi gerektiren konularda (öğrenene kadar) susma hakkımı kullanacağım. Bu ayrılık okuduklarım ve güncellenmiş bilgilerimle kısa sürecektir eminim. Kuran bilgim çok fazla yok. Dünya tarihi ile ilgiliyim ama onda da hepsini biliyorum diyemem. Özellikle Sümer ve Hint tarihini inceleyeceğim. Dinlerin geçmişi ile ilgili doneleri araştıracağım.Ondan sonra burada gerçektende altına imzamı atabileceğim, kaynak gösterebileceğim, doğruluğundan emin olduğum bilgiler ile yorum yapabileceğim kendi adına eğitimini tamamlamış biri olarak döneceğim. Herkese de bunu tavsiye ediyorum. Kendini yetiştirmiş ve engin bilgilere sahip üyeleri tenzih ederim.
Sağlıcakla kalın...
sevgiyle kalın....
Görüşmek dileğiyle....
Not: Bu kişisel bir duyurudur.Yorum yapıp yapmamakta serbestsiniz. İlgilenmeyedebilirsiniz. Saygı duyarım.....
|
araştırma yapmanız , öprenmeye daha cok ogrenmeye karar vermenız cok ama cok dogru bır karar.
unutmadan; mitolojide okumanızda fayda var. sıze daha ortaya cıkmamıs medenıyetler hakkında azda olsa bılgı verebılır. hali hazırda hıntlılerde fazla derın sayılmaz sumerlerde. bırde sıze cerkez mılletınızı arastıremanızı daha dogrusu kafkas kulturlerınıde arstırmanızı onerır kanunlar ıle gelısmıs medenıyetlerın yıllar once nasıl olurda yazılı kurallar olmaksızın bazı kuralalrı spontan kazanır(pek spontan degıldır) onu gorebılırısnız.
her neyse hayırlı olsun dıyorum.