sen daha orada mısın son kardeş.... işin abc sindesin?? sorun bile yanlış :sen nasıl yaratıldın...niye yaratılayım ki??? nasıl oluştuğumuz tıp kitaplarında çok güzel açıklanıyor.. hiç biyoloji okumuyor musun???
budist doğduysan budist hristiyan doğduysan da hristiyan olacaktın... Demekki İSLAMI sen SEÇMEDİN
kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......
Konu Nova tarafından (31-10-2010 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.
spor yerine namaz kılıyorsan kıl, rejim yerine oruç tutuyorsan tut, yardım için zekat veriyorsn ver... ama gerisi boş ve gereksiz.... üzerindeki din baskasını yıkabilirsen işin kolay hayatın güzel olur... kendine manevi eziyetlerin biter... görecek başka birşey yok ölüp gideceğiz hepimiz.. aynen bizden öncekiler gibi ...
Konu Nova tarafından (31-10-2010 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.
Konumuzla söylediklerinizin nasıl bir bağlantısı var anlamadım.
saygılarımla
Ufak bir duyuru: 2022'den once Natan kullanici adiyla yaptigim tum aciklamalar, makaleler, yazilar, veyahut felsefi/ideolojik/dinsel/politik goruslerin hic birini artik desteklemiyor, benimsemiyorum.
madem yok olacağız neden varız komik, anlamsız bir soru... sanki varolmayı sen istedin.. sanki varolmayı seçme şansı varmış gibi soruyorsun... yok böyle birşey...
sanki ortada senin için bir plan varmış gibi soruyorsun....yok böyle birşey
nasıl dünyaya gelirken sana soran yoktu.. giderken de soran olmayacak...
bir varmış bir yokmuşuz hepsi bu.. biraz hayal kırıklığı yaratacak bu sende ama gerçek bu ne yapalım... boş masallara ve hayallere gerek yok.. burada olmanın bir amacı yok.. sadece sen bir insan olarak burada olmanı güzel değerlendirmeye doğru şeyler yapıp iyi bir hayat geçirmeye bak... olay bundan ibaret!!!!
Konu Nova tarafından (31-10-2010 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.