Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-04-2018, 05:35
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sabah’ın Almanya muhabiri Martin Lejeune Twitter paylaşımında 24 haziranda Türkiye'de Hilâfet doğacak iddiasında bulundu.

Sabah muhabiri Martin Lejeune; "95 sene evel Attatürk ‘Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz’ sözleri ile hem Osmanlı Devletini, hemde Hilâfeti ortadan kaldırdı. 24 Haziran’da kemalist Cumhuriyet ortadan kalkacak ve Allah’ın izniyle zamanı geldiğinde Hilâfet gine Türkiye’de doğacak Allah müslümanları korusun" yazdı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile de fotoğrafı bulunan Martin Lejeune, 2016’da bayram sabahı müslüman olmuş.

Alman gazeteci Martin Lejeune bayram sabahı müslüman oldu.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 20-04-2018, 10:49
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Erdoğan için seçim bir aksesuar hatta angariye. Atı alan Üsküdar ı geçecek yine.

Bunu bilmemize rahmen yine sandık başına gideceğiz ve her zaman talebimiz olan ve daima olacak olan demokrasiye sahip çıkacağız.
Özgürlük talebemizse, bunun için uğraş işimizdir. Bu vatan bizimse güzelleştirmek ve özgürleştirmek görevimiz.

Yani seçim sonuçları ne olursa olsun özgür oluncaya kadar davamız bitmeyecek.
Alt 21-04-2018, 15:10
marcos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
marcos marcos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Natan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
''Türkiye Büyük Millet Meclisi'' kim oluyor!

Turkiye'de meclis mi var, hukuk mu var, adalet mi var/ Ne var?

Neymis, meclis karar almamis-mis..hukuki degil mis..

Turkiyede devlet denilen sey mogol artiklarinca bitirilmistir.
Devlet resmen bitti. Hukuk bitti, adalet bitti...
Muhalefet senin gördüklerini görmüyor mu?Yoksa görüyor da bizimi kandırıyor.

Ana muhalefet mecliste seçim kararının alınması için oylamaya katılıp kararı meşrulaştırıyor.Aynı zamanda parlamentarizme geri dönmeyi amaçlayan partide önüne gelen aday olmaz. Yoksa amaçları Tayyip' i devirip onun istediği yetkileri kendileri almak mı.

http://bizimsokagincocuklari.com/wp-...EMES%C4%B0.pdf

" Şüphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederdi." / W. Ralph Inge
Alt 22-04-2018, 10:03
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üyeler

marcos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhalefet senin gördüklerini görmüyor mu?Yoksa görüyor da bizimi kandırıyor.

Ana muhalefet mecliste seçim kararının alınması için oylamaya katılıp kararı meşrulaştırıyor.Aynı zamanda parlamentarizme geri dönmeyi amaçlayan partide önüne gelen aday olmaz. Yoksa amaçları Tayyip' i devirip onun istediği yetkileri kendileri almak mı.
Bana kalirsa Chp kendisi bile inanmiyor basarili olacagina. Kemal ne yapsa ne etse millet ona oy vermez. Aldigi oy anca simdiki oyu kadar olur. Kemal, bu durumu biliyor elbet ama birakmiyor iste koltugu. Koltuk sevdalisi. Turkiye'de koltuga oturan kolay kolay oradan inmez. Hepsi ayni.

Daha kac kere basarisiz olmayi planliyor?
Kac kere daha kaybedecek arkadas?

Umit Kocasakal bir yenilik ve canlanma olacakti, ona da izin vermediler. Yahu bizim milletimiz sakin, uysal adami sevmiyor. Sevmiyor iste! Yumrugunu masaya vuran adami seviyoruz biz. Karsi tarafa atar gider yapar adam lazim.

Niye Tayyibi karizmatik buluyorlar?

Kocasakal CHP icin buyuk bir sansti. Fikirlerine katilmasam da Chp'yi sahlandirip, ozune dondurecek bir adamdi. Chp'liler eger gercekten CHP'liyse, azicik Turkiye'yi dusunur de, daha atesli, genc, dinamik, sozunu esirgemeyen birini basa gecirir.

Ne yazik ki Tayyipgiller yine kazanacak. Ben bu isten cok sikildim.

Umit Kocasakal ya Chp'nin basina gecmeli yada CB adayi olarak sunulmali.

Kemal artik baydi.

Ufak bir duyuru: 2022'den once Natan kullanici adiyla yaptigim tum aciklamalar, makaleler, yazilar, veyahut felsefi/ideolojik/dinsel/politik goruslerin hic birini artik desteklemiyor, benimsemiyorum.
Alt 22-04-2018, 15:32
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hdp nin sol tarafında kendisine zor koltuk bulan partinin başında ki kişinin 22 nisan 2018 sabahı içtiği ÇAY bogazına dizilmiş.

Ysk nın başında ki akp li hakim Güvene bununla alakalı sorulan soruya hiddetlenerek cevap vermesi dikkatlerden kaçmadı

CHP’den 15 milletvekili transfer eden grup kuran İYİ Parti, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı’na yazılı müracaatta bulundu. İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, grup oluştuğu için seçilme katılma şartının ‘bir kez daha’ gerçekleştiğini bildirdi. İşte YSK’ya giden o yazı;
https://www.google.com.tr/amp/s/www....z-2364976/amp/
Alt 22-04-2018, 17:04
Üye

CHP nin bu gayreti nedir . İYİ partiye 15 vekil veriyor.
20 de Saadet Partisine versin o da aday göstersin Baba ya çocuklarını kolluyor.

Ne garip bir ülke de yaşıyoruz. Her kes başka partiden vekil çalar CHP dağıtıyor. Gine de yaranamıyor bu ülke seçmenlerine.
Alt 22-04-2018, 18:05
Leonardo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Leonardo Leonardo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

CHP'ye niye yüklenildiğini ben anlamıyorum. Çoğu insan 90'ları bilmiyormuş gibi konuşuyor. 90'Larda AKP'nin (o zamanlar Refah partisi) birinci parti olsa bile oy oranı %20 idi. onun dışında 5 tane filan güçlü parti vardı. En önemlileri DYP, ANAP, DSP ve tabi ki CHP. CHP ve MHP en önemsiz barajı geçemeyen partilerdi. Şimdi de sadece bu iki kaldı. HADEP'nin oy oranı %2 idi. HADEP'in meclise girmesi %10 barajını aşması da normal değil.

/Hukukcu da değilim. Almanya'da da Merkel bayağı zamandır iktidara tutunuyor. Yine de bu AKP olayının hukuki olduğunu düşünmüyorum. İkinci seçilişini filan anladık. Ama 2012 sonrası oyuncu olmaktan çıkıp kuralları kendileri koymaya başladılar. Ben de o dönemde darbe karşıtı olmayı bıraktım. Çünkü bir şey söyleyip başka bir şey yapıyorlar.

CHP'ye de yüklenebilirsiniz. Ama CHP / Kılıçdaroğlu daha ne kadar var? - Şu anda onu bile bilemezsiniz. Olayın ciddiyetini kimse anlamıyor. Herkes 90'lardaki yarım yamalak demokrasi devam ediyor sanıyor. Halbuki devam etmiyor.

Sorulması gereken:
- Bu yaşam süremiz boyunca başka parti görecek miyiz? (Dİğer 3 muhalefet partisi dahil)
Siz 2038'de mesela %20 oy alabilen, mesela DYP benzeri bir parti olabileceğini düşünüyor musunuz?
- Ben düşünmüyorum. 2038'de, İran gibi, koyu muhafazakar ve hafif muhafazar parti, bir de MHP olacak, (bir de kürtler olur belki)

Herkes "siyaset var" sanıyor. 1 Mayısta AKP karşıtı slogan bile yasak bilmiyor musunuz?
Alt 22-04-2018, 19:14
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hdp nin sol kenarına sıkışarak oturan partinin başında ki kişinin chp den iyi partiye geçen vekillerden sonra adeta kudurmuş şekilde beyanat vermesi , erken seçim talebinin iyi partinin seçimlere girmemesi için yapıldığının ispatı oluyor.

akp lilerin ne dedğinin çokda önemi yok. Ciddiye alınır tarafı yok.

Mhp li vekillerden iyi partiye geçiş yapacağı ile alakalı kulis haberleride ortaya atılıyor.

Bahcelinin daha dün keyfine diyecek yoktu. Haydi ÇAY içmeye gidelim derken ki halinden bu gün eser göremiyoruz.
Alt 22-04-2018, 21:18
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İyi Parti'ye geçen 15 CHP'li vekil olayı bir zeka göstergesi oldu. "Erken Seçim geri kalmışlığın alametidir" diyen Tayyip ve Bahçeli'nin, baskın seçim kararına sağlam bir ittifak şarttır. İlk adım atılmış gözüküyor.

Meral Akşener "Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir"

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 23-04-2018, 11:09
Üye

Herkes "siyaset var" sanıyor. 1 Mayısta AKP karşıtı slogan bile yasak bilmiyor musunuz?
-------------------------------
Kim demiş yasak, biz Anadolu insanıyız direk söylemesek te onun anlayacağı usulden söyleriz.
Kızım sana söylüyorum Gelinim sen anla GİBİ.

Burası Anadolu, ne Şahların, ne Padişahların, Vezirlerin, Şehzadelerin anlayacağı şekilde sitemler ve mizahlar yapıldı. Bu ülke tarihi çok zengin. İncili Çavuş, Nasrettin Hoca, Temel Reis, gibi çok kahraman mizahçılar çıktı bu ülkeden.

Yine yapılır anlayan anlar.

Önerilen Siteler

Başlık Düzenleme Araçları
Stil