demir_tunc´isimli üyeden Alıntı
yararlı mutasyon yoktur. var denlenler her zamanki gibi çarpıtma ve demogojidir. söyleyin açıklayım.
|
Yukarıda verdim, açıkla lütfen
demir_tunc´isimli üyeden Alıntı
ilk canlı nasıl oluştu. mutasyon hiçbir zaman yararlı olmazken. şu an tenolojiyle yeri dolduramayan organları nasıl oluşturdu. mesela bir canlının kalbini 1000 senede olştursa (ki böyle bir mekanizma yok doğada) 1000 sene o canlı türü kalpsiz mi yaşadı.  ))))))) komikmisiniz? pardon  her organı için 1 sene bile desen bir sene deil 1 saat bile herhangibir organı olmadan insan yaşamını sürdüremez. ilk anda hepsi olmalı. 1 milyon senede bu hale geldi falan  ) ne bunlar fıkra mı. bi de bunlara inanıp kendinizi aydın falan görüyosunuz ya. gülüyorum sadece.
|
İlk canlının nasıl oluştuğu(ilk kendini kopyalayabilen molekülü kastettiğinizi varsayıyorum) evrimin konusu değildir. Abiyogenez(eğer biliyorsanız) konusunda varsa mevcut başlıkda, yoksa kendiniz bir tane açarak tartışabilirsiniz.
Yine yararlı mutasyon yoktur saçmalığını tekrar ediyorsunuz, yukarıda örnekleri verildi.
Siz anlamıyosunuz diye bilim yanlış olacak değil. İnançla körelmiş muhakemenizi kullanamayacağınızdan, detaylı açıklama için zamanımı ayıramayacağım. Burada sormadan önce,
http://www.evrim-teorisi.org/ sitemizi incelerseniz büyük zaman kaybından kurtulacağımıza eminim.