meo´isimli üyeden Alıntı
Allah zaten vardı ve hep var olacak. Doğmamıştır, doğrulmamıştır. Başlangıcı ve sonu yoktur.
|
Nasıl var olabiliyor? Hani birşey kendi kendine var olamazdı?
meo´isimli üyeden Alıntı
Hz. Adem’den önce başka insanların yaşadığına inanmıyorum.
Hz. Adem bundan 10- 20,000 yıl önce yaşadı. Şu an ki bilim adamları fosil yaş hesaplama yöntemlerinde ya yanılıyorlar ya da özellikle saptırma yapıyorlar.
|
İşine gelmeyen yerde bilim adamları dine çamur atmak için saptırıyorlar dersiniz. Sana söyledim radyokarbon testi tek yaş tespiti testi değildir diye çok daha güvenilir olanları var diye.
Onu bırak hiç mi yaradılışa inanan biri yokta çıkıp bu fosillerin yaşı yanlıştır demiyor evrimcilerin foyasını ortaya çıkarmıyor? Harun Yahya bas bas bağırıyor 10 trilyon vercem diye. Madem 10 trilyon parası var kursun kendi üniversitesini kendi bilim ekibini , kendi laboratuarlarını ispatlasın o fosillerin yaşlarının yanlış olduğunu. Neden yapmıyorlar? Demek ki fosillerin yaşlarında bir sorun yok!
meo´isimli üyeden Alıntı
Sen varlığına inanıyorsan VARdır. Ne diyebilirim ki?
Pekala madem sözü kendinize uyarladınız. Buyurun.
“Bana ‘yok’u nasıl ispat edeceksiniz? Eğer ispat edebilirseniz bu yok değil var olur. İspat edemezseniz buna var demeye imkanınız olmaz. Buradan anlaşılıyor ki ALLAH ‘var’ın ta kendisidir. (meo) Siz de kabul ediyormusunuz?
(Asıl söz sahibi N.F. den özürle)
|
Sen birşeyin yok oluğunu ispat edemezsek o var demektire getiriyorsun ve bizim bunu kabul etmemizi bekliyorsun.
Bende sana diyorum USC'nin yokluğunu ispatla ispatlayamazsan var olduğunu kabul edeceksin. Sadece USC de değil , Ra'nın , Osiris in yokluğunu ispatla ispatlayamazsan onları kabul edeceksin. Böyle bişi mümkün mü?