AerA´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Metee ;
Artık bıkkınlık getirdiğinin farkına ne zaman varırsın bilmiyorum ama bana mineralin ne olduğunu öğretecek seviyede kimya bilgisi ve ehliyetine sahip olmadığınız zaten belli oluyor.En nihayetinde kimya lisansına vakıf olan benim.Mineral nedir sizlerden daha iyi bilirim.
"Antibiyotik belirli mineraller ile zenginleştirilmiş bakterilerin vücuda verilmesi demektir" -Metee-
Antibiyotik bir bakteri değildir ki minerallerle zenginleştirilmiş olsun, birde utanmadan vücuda verilmiş olsun.
Metee dostum cehaletten bahsedince alınıyorsun ama bilgisizliğin ortada.Katti suretle size hakaret amacı gütmüyor cahil demem.Konu hakkında bilgisiz olduğunuzu anlatmaya çalışıyorum.
Şayet hakkımda bir araştırma yapmak isterseniz bitirdiğim okulun adını, derecemi, çalıştığım yer ve çalışmalarımı (ilaç firmaları, hastaneler) ayrıntılı bir şekilde, adres ve telefon numaraları ile size bildirebilirim.
2 kere 2 nin ısrarla 5 ettğini söyleyen, hatta "hayır 4 eder" diyene sen git araştır sonrada köşende otur, yorumları oku diyen biri saygıyı nasıl bekleyebilir.
Madem öyle; ne kimyadan anlıyorsun ,ne biyokimyadan.Sen daha antibiyotiğin ne olduğunu bile bilmiyorsun.Git köşende otur.Yorumları oku Metee dostum.
Saygılarımla.
|
Sevgili AerA
Uzun süre senin yazdığına cevap veremedim ama senin gibi bir kişi diğer yazıları okusaydı o zaman kırmız ile yazdığın yazıyı anlardın.
Ama sorun işte Zenginleştirilmiş minareller ve iyi huylu derken ne anladın?
Bak senin minarellerin yanında besin değeri yüksek olan bitki içerisinde bakteri bulunmaktadır..
İnsan besin değeri yüksek olan bitki, su ve gıda alması lazımdır.işte burada insan vücuduna iyi huylu bakteriler transferi olmaktadır..
İyi huylu olan yanında kötü huylu bakterilerde vücudumuza girmektedir.
Bunlarının zararlarını yok etmek için hergün ilaç alsaydık o zaman insan nesili yok olurdu..
Bu zararlı bakterilerin bir kontrol merkezi olması gereklidir ki bir vücut ile temasta iyi veya zararlı olanları kotrol ederek yok etmesinin yanında koruma yaparak kalmasını sağlaması lazımdır..
Bir ünite var mı?
Evrimcileri bu ünite kısmı görmeden tamam direnç oluştu demek ile kalıyor.
İnsan canlı vücudumuza giren bakteri canlı bunları bir koruma veya yok etme merkezi olması lazımdır.
""""metee"""""""Sizler evrimci bilimadamlar ne söylemişse ona inanırsınız. Araştırma yapmak yok.Bu bakteri olayı özellikle apandis olayında net bir şekilde tespiti yapılır. Bakteri nasıl bir temas ile insan ve hayvanlar arasında dolaştığını direnç kazandığını evrimsel olarak tek düşünürsek o zaman evrim teorisi burada bitmiş olur..
Bu direnç geçen bakteri vücutta hiçbir sistem ile temasa geçmiyor mu?
Bağışıklık, Solunum, Sindirim ve diğer sistemler evrimde demek yok.
Bunun yanında bakterinin özellikle bir sonuca gitmesi için bazı bağlantılardan yararlanması lazımdır..
-Hocam bir soru sorabilirmiyim?
-Tabi sorabilirsin.
-Antibiyotik Direnç nasıl oluşur?
-Direnç Evrimsel veya Bilimsel olarak
-Evrimsel olarak ördek avı yapalım.
-Ağız ile vücudumuza giren bir yiyecek hiçbir sistem kullanmadan aynı şekilde mide kısımda şekil değiştirerek kalır.Diş, Yemek borusu, Mide Asidi, ince ve kalın bağırsak, Apandis vs gibi kısımları kullanmadan aldığımız yiyecek aynı şekilde kalır mı? Bir meyvenin çekirdeği vücudumuzun mide kısımına geldiğine meyve ağaç oluşma imkanı "0" sıfırdır.Evrimcilere göre bakteri vücudumuza girdiğinde bakteri vücudumuza bağlı hiçbir sistemi kullanmadan direnç gösteriyor.(Yani meyve çekirdeği Ağaç oluyor.)
-Bilimsel olarak bakteri vücut ile temas halinde ise bağışıklık sistemi ile başlayan olay ile bakteri direnç kazanır."""""""
Sen anlamazsın çünkü antibiyotik direncinin ilaç firması ve ilaçlarınyaptını söyleyen kara cahil kısmına iniyorsun..
Direnç kaç çeşitdir.?
Kutuplardaki antibiyotik direnç mi çok zararlı yoksa çöl iklimindeki antibiyotik direnç mi zararlıdır.
İyi huylu bakterilerin yönetimi kullandıklarını söyledim.Bakteri verdiğini söylemedim..Ama iyi huylu bakterileri insan rahatsızlığında kullanılıyor..
"""""AerA"""""Bir çok antibiyotik üretilmeden bakteriler bunlara karşı bağışıklık kazanıyorlar demek hem doğru hem yanlıştır.Bir ilaç molekülünün sıfırdan tasarlanması ,üretilmesi ,ruhsat dosyasının hazırlanması cidden anormal bir zaman alır.Sonrasında üretilen molekülün test aşaması başlar ki birde bakarsınız işe yaramıyor.Bunun sebebi ya en başından molekülde öngöremediğimiz aksaklıklar (işe yaramazlıklar) ki bu ilgili bakteri tipinin molekülden etkilenmemesidir ,yada benzer moleküllere veya benzer fraksiyonlarına zaten bağışıklık kazanmış olmasındandır.
Bakteri bile olsa hayatta kalma eğilimi ve çabası yüksektir.Her hangi bir şekilde hücre zarından içeri giren kimyasalın etkisinin yok edilmesi için hücre çalışır.Bu çalışma milyarlarca bakteriye mal olur ama sonunda gen aktarımı ile ,ilgili moleküle sağladığı direnci ilerki kuşaklara aktarır.Sırf türün devamı sağlansın diye.
Bu kısa vadede bir evrilmedir.Her canlının hayatta kalma ,türün devamını sağlama çabasını milyarlarca yıla yayarsan sen ben oluruz ,şu anda tanıdığımız doğa ve içindekiler olur. """""""
İlk önce yazdığının kısma dikkat sonra diğer yazılarını oku anlarsın demek istediğimi..,
Saygılarımla MeTeE
NOT: Diğer yazılara bak kırmızı ile yazdığın yazıyı anlayacaksın...