Gazeteci Ahmet Şık'ın yazdığı, ancak henüz basılmayan, emniyet içindeki cemaat ilişkilerini konu alan "İmam'ın Ordusu" adlı kitabın her yerde aranan taslağına ulaştık ve çok yakında sayfamızda "wikileaks" formatında yayınlayacağız. Sitemiz şu anda yapım aşamasındadır ve 11 Nisan'da açılacaktır. Bu sitede yer alacak bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır ve herhangi bir reklam amacı veya ziyaretçilerin gizli ve açık bilgilerini toplama amacı gütmemektedir. Soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki iletişim kanallarından iletebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.
Benimde pek gözüm kesmedi nedense. Bakalım zaman bize ne gösterecek.
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
keşke birilerinde bu kitabın gerçek bir nüshasi olsa da bunu tüm internete yayabilse....
bu uygulamalara yapılacak en akıllıca cevap bu olsa gerek....
(aslında bence yakında birçok farklı fake veya gerçek nüshalar internette yayılacaktır...
birçok kişide belkide aslında hiç okumayacakları bu kitabı meraktan anında okuyacaklar)
kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......
Sacma bu kitabi yasak etmekle ellerine ne gececek? Iftira veya genel manada yaftalamalari kitab basildiktan sonra sivil yollarla maddi tazminat istenebilirdi, böyle yasaklarin olmadigi bir ülke arzusu icindeyiz.
Bu arada ben kitabı indirdim ancak daha okuma fırsatım olmadı.