karadenizli´isimli üyeden Alıntı
O cern deki deneyin sonucu hepinizin suratını karartıcaktır buna gönülden inanıyorum.
Ben şu anda sitelere girip o sitelerden kopya çekerek buraya bir şeyler yazabilirdim ama hayır canım kardeşim ben turizm ve otelcilik mezunuyum. fizik değil yazamam buraya uzman değilim beynimde anlarım ama anlatmam ''itirafların insan ruhuna iyi geldiğini söylerler'' Ben sana karşı görevimi yapıp itiraf ettim şimdi sende
tesadüflerle alakalı bir kaç itiraf et
''Her saat saatçinin varlığını gösterir''(VOLTAİRE)
|
Sevgili karadenizli ben de Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum fakat daha önceden araştırdığım için point kardeşimin yazısını görünce ona kozmoloji ile ilgili bazı şeyleri izah ettim. Tamamen kendi cümlelerim. Diyorsun ki "İslam araştırmayı emretmiş" şu halde araştırıp benim point kardeşimi yanıtladığım gibi Dilaver'i kendi cümlelerinle yanıtlamanı isteyeceğim. Araştırmanı olayda bir mucizevi durum olmadığını fark etmen için talep ediyorum.
Bu arada sevgili point yaşım çok değil bilimadamı da değilim demiştin ya Dilaver'e dikkat et beni yaş olarak da bilgi olarak da ikiye katlar kendisi İletilerine bakman yeterlidir.