Arkadaşlar başınızı çok ağrıtıyorum ama ama bu nik i de 2009 senesi içinde almıştım "karadenizli, binbaşı , kemaloğlu , pala" bakın sizi hak dinine döndürmek için ne çok uğraşmışım bende şaşırıyorum sonradan hatırladım bu nik i çok yasaklanmıştım.
yalnız bu son nikide prozacım sonlandırsın ona KARADENİZLİ diyin hatırlar beni duyduğum kadarıyla makam mevki sahibi olmuş özledim keratayı...
Arkadaşlar başınızı çok ağrıtıyorum ama ama bu nik i de 2009 senesi içinde almıştım "karadenizli, binbaşı , kemaloğlu , pala" bakın sizi hak dinine döndürmek için ne çok uğraşmışım bende şaşırıyorum sonradan hatırladım bu nik i çok yasaklanmıştım.
yalnız bu son nikide prozacım sonlandırsın ona KARADENİZLİ diyin hatırlar beni duyduğum kadarıyla makam mevki sahibi olmuş özledim keratayı...
son defa prozac şutlasın beni
tabi siz bilirsiniz...
hatırlıyoruz sizi hepimiz takışmadığınız kimse kalmamıştıki
ilk üye olduğumda akinci-32 idim.sonra unbelieving oldum ama evrim geçirtti K.C. bana herkes unbe dediğinden ve unbe olarak kaldım işte pazar günü dilaverleydik,bahsettik sizden kulaklarınızı çınlattık hatta
belgesel demeyelim ona.video çalışmasıydı,çağrı filmi üzerine eleştirisel bir video idi.kötü konuşmadık hakkınızda karadenizli geri gelmiş falan ama üyeliğini sonlandırıyor dedik sahi niye sonlandırıyorsunuz?
gereksiz ortamlar çünkü şöyle bir geliyim dedim hemen bir kaç kişi ile gereksiz tartışmalara girdim çünkü ne onlar değişir ne ben sadece gereksiz strese girmekten başka birşey değil....prozacı göremiyorum?