Ben olsam nasıl anlatırdım.
Zaman gelecek ve insanlar cihazlar geliştirecekler. Bu cihazlar arasındaki tel bağlantılarından bilgiler akacak ve bütün dünya'daki insanlar kiminle isterse onunla görüşebilecek. Şöyle düz bir levhası da olacak ışıklar saçan, insanların yazdıkları ve sair orada belirecek.
Ben mi dahiyim sizler mi safsınız?
Bahsettiğim ayet: Maide 33
Allah'a ve Resulüne savaş açanlarla yeryüzünde bozgunculuk etmeye koşanların cezaları, ancak öldürülmektir, yahut asılmaktır, çapraz olarak elleriyle ayaklarının kesilmesidir, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu, onların dünyada uğradıkları horluktur, ahiretteyse pek büyük bir azap vardır onlara.
Tevbe 5
Haram aylar çıkınca müşrikleri Nerede bulursanız öldürün, yakalayın, kuşatın, hapsedin onları, gelip geçecekleri bütün yolları tutun. Fakat tövbe ederler, namaz kılarlar ve zekat verirlerse bırakın onları, şüphe yok ki Allah suçları örter, rahimdir.
Bu gaddarlıktır; vahşettir (vahşilik)...
Diyeceksin ki bu ayetler o dönem için filan. O dönem için olduğu kesin de o zaman sen bu kitabı niye kaale alıyorsun?
Bu ayetler kaale alınmayacaksa Kur'an'da niye duruyor?
Aha sonuç ortada: Sivas, Maraş, Menemen, Müminlerin PKK'ya Davul Zurnasıyla Türk askerine düşmanlığı (PKK da vahşi bir örgüt ya, herhalde müminler o yüzden sempati duymaya başladı, bir de Şeyh Barzani de Tel'afer'de binlerce Türk katletti, oh ne güzel, adamların önemli bir kısmı Şii ya, herhalde o yüzden mutlu oldular), Afganistan'daki Şii soykırımı, İran devrimini gerçekleştiren ve mollalarca dinsizdir diye gaddarca idam edilen 30000 solcu vs... İslam alemi sapkınlıklar içinde debeleniyor; nedeni İslam alemine gerizekalıların doluşmuş olması olamaz değil mi? Kur'an'daki vahşi emirler ortadayken aksini düşünmek saçma olur...