Maksat kendimi 1 numara yapmak değil, tanrıyı 2 numara yapmak.
Tanrıyı 2 numara yapmak istiyorsun, yani dövüşmek istiyorsun ama dövüş filmlerini sevmiyorsun... bak bu olmadı... kafadan kaybedersin söyleyim.
Tanrı dediğin her filmde eli, her senaryoda parmağı olansa, tasavvufi tabirle, her vechede ayrı bir yüzü varsa, sevmediğini bile sevmen, sevdiğinide kenara itmeden, nasıl olacak bu iş...
Ek:
Bunu eklemesem olmazdı...
Paşam meydanları bir titretseniz
Derinde ittifaklar var, yüzeye çıktıkça ayrılıklar.
Zıtlar temelde aynıdır, gayrı hikayedir ayrılıklar.
Artık yersen bu ayrılıktır, yemezsen de aynılıktır.
Aynılaşanlar ayrı olamaz, kandırmacadır ayrılıklar.
Konu Felâsife tarafından (02-04-2015 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir.
Dogrusuda bu degilmi sen ibadetleri islami ogrenip hayatina uygulaman demek cenneti istemekmidir?
Yoksa Allahin emri icinmi yapiyorsun benim ozel sebebi var konuda yazdigimla ilgili.
Islamin bu konudaki gorusunu ogrenmek isterim ruhlar yok olacakmi?
Yoksa yok olacaklarmi bu konu hakkinda islam akidesinde nasil bir akaid mevcut?http://www.sorularlarisale.com/makal...olacak_mi.html
Said nursi baki oldugunu soylemis ben oyle dusunmuyorum ruhlarin yok edildigi zaman Allah tarafindan o kisilerin bir daha dirilmeyeceklerini dusunuyorum.
Allahtan ruhumuzu yok etmesini cennete girmek istemedigimizi soylesek veya yok edilecekmi bir sekilde?
Ben bu dunyadayken sonsuzluk pismanlik elde ettim varolusuma dair bir daha yasamak istemiyorum 1000 lerce cennet verilse dahi kabul etmeyecegim.
80 senelik tahmini yasamimdan sonra bir ikinci yasam istemiyorum sonsuza kadar yok edilmek istiyorum.
Dusuyorum ayaga kalkmak zor geliyor ben bu omrumu tamamlasam bile ikinci bir yasami istemem.
Allahtan ruhumuzu yok etmesini cennete girmek istemedigimizi soylesek veya yok edilecekmi bir sekilde?
Ben bu dunyadayken sonsuzluk pismanlik elde ettim varolusuma dair bir daha yasamak istemiyorum 1000 lerce cennet verilse dahi kabul etmeyecegim.
80 senelik tahmini yasamimdan sonra bir ikinci yasam istemiyorum sonsuza kadar yok edilmek istiyorum.
Dusuyorum ayaga kalkmak zor geliyor ben bu omrumu tamamlasam bile ikinci bir yasami istemem.
Kaç tane cennet gördün ki peşin peşin karar veriyorsun?
İçinizde ki Yaratıcıya sıkı tutunun! – Stepal Kepton deistim.com