KANSER TEŞHİSİ KONULDUKTAN 16 AY SONRA ETOBUR DİYETİYLE BÜYÜYEN ALMAN KURDU
2019 Mayıs'ında sevgili Alman Çobanıma kolon kanseri teşhisi kondu, sadece 6 yaşındaydı. Veteriner, ameliyat, kemoterapi ve radyasyonla bile iyileştirilemeyeceğini söyledi. Tüm bunlarla 12 ay yaşayabilirdi, onlarsız 2-5 aya bakıyordum.
Isı kırıldı, onu iyileştiremeyecekleri için bu tür şeylere girmemeye karar verdim. Son aylarını elimden gelenin en iyisini yapmaya karar verdim ve yanlışlıkla onu etobur diyetine soktum. Yaşamak için sadece birkaç ayı olsaydı, onu biftek, hamburger, tavuk ve domuz etiyle şımartacağımı düşündüm. Ve ara sıra peynirle yediği tek şey bu.
Şimdi 16 aydır hala gelişiyor. O harika, bilmeseydin hasta olduğunu bile anlayamazdın. Üç ayda bir onu veterinere götürüyorum ve onlar
1) hala bizimle olduğuna inanamıyorum ve;
2) Onlara ne yediğini söylediğimde, diyetinin ona yeterince besin vermediğini söyleyerek onu tekrar kuru köpek mamasına koymamı istiyorlar?
O kadar çılgınca ki, tahminlerini çoktan yaşadı, bunu neden yapayım? Çok çılgın!! Ve iyi bir veteriner olduklarını hissediyorum? Çok kafa karıştırıcı? Onun başarısını gördükten sonra dayanışma içinde ona katılmaya karar verdim ve kendi yolculuğuma başladım ve hiç bu kadar iyi hissetmedim. Size kendi başarı hikayemle yakında tekrar yazmayı umuyorum.
https://meatrx.com/category/success-stories/cancer/