Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı
Sn.kartopu;''Akp seçmeni'' başlığı altında chp tartışması yapmak anlamsız..
Son 18 senedir bu ülkeyi AKP YÖNETTİ..Haliyle beni başka partiler veya seçmenler ilgilendirmiyor,sizi de ilgilendirmesin..Tabi ki chpnin veya başka muhalefet partilerin yanlışları var ama bizim ana konumuz akp olmalı,akp seçmeni olmalı..
''Akp cesur siyaset yapıyor'' demişsiniz..Alakası yok..Cesurluktan kastınız,dayılık/efelik yapmak mı?
1 haftadır evden çıkamıyor,bu mu cesur?
Yapmayın ama..
Cesur kelimesini seçmeniz bile,sizin akpden etkilendiğinizi gösteriyor..
18 senedir din üzerinden siyaset yaptığını tüm Dünya'ya lanse eden ama aslında siyasetle filan zerre alakası olmayan bir oluşumu,''cesur siyaset yapıyor'' diye lanse edemezsiniz..
|
Sn Ahlaksız
Ben seçmenim ve oyumu genellikle CHP ye verdim bazen pişman bile oldum ama seçeneksizlik böyle bir şey.
Benim söylediklerimi CHP üyeleri bile söylüyor. CHP de seçim il ilçe ve genel kongrelere kadar. Ondan sonra biz Atatürk ün partisiyiz bu devleti biz kurduk deyip bekliyorlar.
Kimlikleri bile yok Sosyal demokrat mı Milliyetçi mi belli değil.
Artık Atatürk ü bırakmalılar o devlet CHP parti bunu anlamalılar. Siyasette açık olmalılar kamucu mu yoksa Liberal mi bunu açıkca söylemeliler. Sürekli şikayet Muhalefet demek sürekli şikayet etmek değildir İktidar için alt örgütleri kurmak gerekli ittifakları yapmaktır.
AKP den şikayet ederken kendine döneceksin Evet cesur Dün barış süreci dedi kürtleri kazandı bu gün cemaatleri kullanıp halkın gönlüne girmeye çalışıyor. CHP ne yapıyor hala korkuyor. Elinde bir Akşener var o da bir işaret alsa kaçacak.
Ben AKP den şikayetçi olmam Çünkü ne emek verdim ne gönül. Onun karşısındayım. CHP sanki hep muhlefet görevi almış seçmenini oyalıyor.
Sen bile kıyaslama yapıyorsun CHP camileri kapatmış işte AKP de kapattı Biz dini camiyi devlet desteğinden çıkarılmasını istiyoruz kıyaslama değil.
Bütün camileri tarikatlara cemaatler versinler imamları hocaları da onlar tayin etsin İster açsın ister kapatsınlar bize ne.