nasıl fiyaskoymuş yazdığım?
hücre değil mi duvarına yaklaşan besini içeri alan,yabancı maddeye engel olan? hücre değil mi ölüm zamanı geldiğinde intihar eden? böylelikle hücrenin hayatta kalma yetisine ve ilkel bir bilince sahip elemanlardan oluştuğunu söylemek yanlış olmaz.
gel gelelim değişikliklerin kalıtımla aktarılmasına. insanların bazen kuyrukla doğmalarını nasıl açıklıyorsun bunu bana bir söyler misin?
bir de senin savunduğun görüş şu sanırsam. zaten o bilgiler dna içinde var. bir canlı sadece o varolan bilgileri kullanarak değişiyor. o zaman allah niye insanın dna'sına kuyruk eklesin. eğer maymunu insandan yapmadıysa ? veya tam tersi.
laf kalabalığı yapıyorsun gibime geliyor. 9 sayfa oldu sadece keyfine gelen şeyleri cevaplıyorsun. gönderdiğimiz tonlarca linklerdeki,videolardaki,resimleri hiç sayıyorsun. bilimi de kuran'daki alıntılarla açıklıyorsun. aynı kitaptır ki dünyanın insanlar için yaratıldığını,hayvanların da insanlara faydalı olması için yaratıldığını söyler ancak insanlar ortalıkta yokken milyonlarca yıl nice canlılar hüküm sürmüş,gezegene egemen olmuş. biz insanlar sadece son 70.000 yıldır varız burada...
arkadaşlar antalya'ya çalışmaya gidiyorum bir müddet forumlarda olamayacağım. şu arkadaşı bi çevirin sonra evrim sitesine editör yapalım kendisini. ben böyle inatçı adam görmedim. yok da yok
iyi günler,herkese kolay gelsin