Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-05-2008, 08:26
atheist87 atheist87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart İran basını Türkiye'nin İslam devriminin eşiğinde olduğunu öne sürdü.

28 Nisan, 2008 14:09:00 (TSİ)

AK Parti'ye kapatma davasını değerlendiren Cumhur-i İslami gazetesi, Anayasa Mahkemesi'nin laikliği korumak adına halkın karşısına geçmesi durumunda mevcut krizin laikliğin sonunu getirebileceğini yazdı.

Gazete kapatma davasını başyazısına taşıdı. Yazıda Türkiye'deki gelişmelerin perde arkasında İslamcıların Türkiye yönetiminden silinmesi planlarının olduğu ileri sürüldü.

Bu planın arkasındaysa Amerikan yönetiminin olduğu savunuldu.

Cumhur-i İslami başyazısında, "Türkiye'nin bulunduğu şimdiki durumda İslami kesimin kenara itilip laiklerin yönetime getirilmesi laiklik ve laiklik taraftarlarını silip süpürecek fırtınaların kopmasına neden olabilir. Hiç şüphesiz Anayasa Mahkemesi laikliği korumak adına halkın karşısına geçecek olursa mevcut kriz laikliğin sonunu getirecek bir inkılaba dönüşebilecek'' ifadesine yer verdi.

AKP hakkındaki dava

Anayasa Mahkemesi 31 Mart'ta AK Parti'nin kapatılması istemini içeren iddianamenin Abdullah Gül dışında kalan bölümünün kabulüne oybirliğiyle, Abdullah Gül yönünden de kabulüne oy çokluğuyla karar verdi.

http://www.cnnturk.com/DUNYA/haber_d...haberID=453387

Bu iddaalar malesefki doğru insan haklarının zerre kadar olmadığı içinde yaşayan özellikle kadınların kan ağladığı şeriat rejimine doğru adım adım ilerliyoruz AKP uzun vadeli ve sonuç vericeği kesin olan bir plan hazırladı karşında cumhuriyet rejimini koruyabilicek sadece askeriye kaldı askeriye karşıda sağlam bir çökertme planları var 2 tanesi uygulamaya geçirdiler ilki askerlerin askeri mahkeler dışındaki mahkemelerde yargılanılmasına izin verildi 2. ise gizli dinlenmeler ile yüksek rütbeli askerleri karalanmaya başlandı bu sayedi karşılarındaki en büyük gücü zayıflatarak ordununda başına kendi adamları koyabilmek ve AKP nin önünde hiç bir engel bırakmamak tabiki

Konu atheist87 tarafından (27-05-2008 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.
Alt 27-05-2008, 08:36
iceman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
iceman iceman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

TSK daha iLeri gitmeLerine izin vermemeLidir..bu beyinsizLere gücü yeten tek yetkiLi kuruLuş TSK dır..Pentagon'u hiçe sayıp bunLarın kökünü kazımaya başLamaLıdır !

...İki gözüm kadar eminim sen yoksun..
Alt 28-05-2008, 08:28
gozeneli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gozeneli gozeneli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Zaten başımıza bu çorabı İran örmüyormu?
Alt 28-05-2008, 10:15
Aydınus
Üye Değil

''İran basını Türkiye'nin İslam devriminin eşiğinde olduğunu öne sürdü. ''

İran basınının bu sevincine ortak olamayacağım nedense .

Olamayacağım , çünkü :

1 - Türkiye , İran değildir .

2 - Türkiye'deki dinciler korkaktır , hepsi istisnasız birer tatlı su mücahididir .

( Özellikle sanal alemde çok cesurlar mübarekler , küfürbaz ağızlarıyla tam da İslam adabına yaraşır tarzda nasıl da küfrediyorlar , her ne kadar bu sitede o kadar da cesur olamasalar da ...)

Örnek : 28 Şubat'ta Erbakan'a asker tarafından resmen posta konurken , sine-i millete dönme teklifi yapan RP'li vekillere Erbakan'ın dediği aynen şöyledir :

- Menderes idam edilirken bu ülkede kimse karşı çıkmadı . Benim sonumu da mı Menderes'e çevireceksiniz ?

3 - AKP...

Peh !..

Amerika'nın icazetiyle başa gelen , işi bitince de yine onlar tarafından deliğe süpürülecek bir parti ...

Ama yine de tedbirli olmakta yarar var , fakat böylesi kişiliksiz bir partinin ülkeye İslam devrimi getirebileceğini söylemek olsa olsa abesle iştigal olur . Bunlar kendi çapında müslüman burjuvazi sınıfını oluşturmaya çalışıyorlar , tek dertleri de bu zaten .

Ama merak etmeyin dostlar ; hele bir devran dönsün , o sınıfın külleri bir çırpıda ve de kısa bir sürede nasıl havaya savrulurmuş siz de göreceksiniz ben de .

4 - Bu ülkede öyle veya böyle , tüm eksikliklerine rağmen bir demokrasi kültürü yerleşmiştir ki , bunu artık ne içimizdeki İrancılar ne de İran basını anlayabilir veya değiştirebilir .

5 - Atatürk İlke ve İnkilapları'nın yolundan ayrılmamaya yeminli ordu ve TSK , böyle bir tehlike başgösterdiği takdirde NE AMERİKA DİNLER , NE DE AB .

Bundan emin olun .

Beni , onu , şunu bunu kandırabilir veya satın alabilirsiniz , ama TSK'yı asla .

6 - Şeriatçılar boşuna heveslenmesin !

7 - Hani bana ''millet bir infilak ederse var ya... '' diye tehdit savuran şahıs var ya , şimdi ona sesleniyorum :

Bu milletin şeriat istediğini hiç mi hiç zannetmiyorum .

Senin bile istediğini sanmadığım gibi ...

Konu Aydınus tarafından (28-05-2008 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
Alt 28-05-2008, 10:29
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Sayın Aydınus iletilerinizi normal fontlarla göndermenizi rica etsem ? Bu türden büyük
fontlar okunabilirliği artırmıyor.

Selamlar.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 28-05-2008, 10:55
Aydınus
Üye Değil

frodo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Aydınus iletilerinizi normal fontlarla göndermenizi rica etsem ? Bu türden büyük
fontlar okunabilirliği artırmıyor.

Selamlar.
Tamam , özür dilerim , aslında kasıt yok . Ben yazıları genellikle word dosyasına yazıyor , sonra da kopyele -yapıştır yöntemiyle siteye veriyordum . Bundan sonraki yazılarımda daha dikkatli olmaya çalışacağım . Saygılar ...

Önerilen Siteler

Başlık Düzenleme Araçları
Stil