Evet Arkadaşlar cahosun bütün fikirlerini kabul ediyorum. artık hayatımı bu yönde değiştireceğim ve yapacağım şeyleri maddelar halinde yazacağım işte benim günlük programım
1-)Artık bu siteye girmeyeceğim nasıl olsa birisi tesadüfen girer ve tesadüfen benim nicimi yazar tesadüfen şifremi girer ardındanda tesadüfen islam forumuna girer(çünkü daha çok orda takılıyorum)Oralarda birşeyler yazar artık
2-)Artık televizyonu açmaya çalışmayacağım nasıl olsa televizyonun düğmesine tesadüfen birşey düşer ve tesadüfen televizyon açılır.
3-)Artık kendime yemek hazırlamıycam çünkü yemek malzemeleri mutfakta onlar rüzgarın ve havanın etkisiyle karışır ve muhteşem bir mıhlama olur veya kuru fasülyede kabulüm tabiki tesadüfen.
4-)Çocuklarım olursa onları öss ye hazırlamıycam nasıl olsa rastgele işaretledikleri kutucuklardan tıb fakültesini kazanırlar hiç olmazsa mühendislik kazanırlar.
5-)Artık müzik dinlemiycem çünkü çevremde duyduğum sesler tesadüfen birleşip güzel bir karadeniz türküsünün notalarını tesadüfen oluşturabilir
6-)Artık rizeye gitmek içinde bilet almama gerek kalmadı nasıl olsa birisi tesadüfen bileti düşürür ve onunla giderim.
Not;Bu yazı tesadüfler sonucu oluşmuştur