maarri´isimli üyeden Alıntı
AKP'lilerin hepsinin dinci olduğunu zannedecek kadar Türkiye'den habersizsin demek. Öyle diyorsan öyledir. Dincilerden değil çıkarcılardan bahsediyorum. Bunu anlamak bu kadar mı zor?
|
Akp'ye oy verenler;
1-Sünni müslümanlar(özellikle cahil-apolitik kadınlar)
2-Kandırılmış Aleviler ve Kürtler
3-Liberaller ve kapitalistler
Birkaç milyon Alevi'yi ve çok azınlık olan gayrimüslim kesimi bir kenara bırakırsak,Akp'ye oy verenlerin büyük çoğunluğu sünni müslümanlardır ve bu müslümanlar Sivas'taki müslümanlarla aynı mantalitede olanlardır..
Dinciymiş,dindarmış,özde müslümanmış,sözde müslümanmış,radikalmiş,ılımlıymış gibi ayrımlara girmeye gerek yok..Akp'ye Sünni olmadığı halde oy verenin ya IQ sorunu vardır,ya apolitiktir,ya da bir çıkarı vardır..
Her işi bitirdik,buradaki dinsizlere Akp'ye anlatıyoruz..!
murted´isimli üyeden Alıntı
Akp'ye oy verenlerin %20'si bile şeriatçı değildir. Her Akpli şeriatçı olaydı bizi çoktan yer yüzünden kazırlardı. Oyların yarısına yakınına alan bu "şeriatçılar" şiddet kullanarak mevcut kurumları bir anda kaldırıp şeri bir düzen getirmek için neyi bekliyorlar? Herkesin şeriatçı olmasını mı?
Akpyi sadece dinci sermaye mi destekliyor? Ali Ağaoğlu, Enver Demiören şeriatçı mı? Sezen Aksu, Kadir İnanır, Halil Ergün, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay gibi sanatçı olarak nitelenenler şeriatçı mı?
En basitinden 28 Şubat sürecinde orduyu, irtica karşıtı olmak iddiasındakileri detekleyenlerin azımsanmayacak bir kısmı bugün Akp şakşakçılığı yapıyor. Akp'yi bugün bu kadar güçlü yapan esas şey kurdukları çıkar ilişkileridir. Sadece dincilerin desteğiyle Akp, Saaadet Partisi'nden fazlası olamazdı.
Nolan, kusura bakma da her iletin şaka gibi yahu.
|
İletilerim şaka gibi geliyorsa size,demek ki sizi bolca güldürüyorum
''Madem şeriatçılar,neyi bekliyorlar?'' diyorsun ya;benim gibi milyonlarca manyaktan korkuyorlar..
Hâlâ anlamadınız mı?