sıcahsıcah´isimli üyeden Alıntı
nasıl ya kuşlar ve kanatlıların kanatları 20 30 yıl sürecek düşüşlerdemi oluştu yaw valla sizin hayal gücünüz gerçekten süper hem bir soru neden dinazorlar evrim halkasında en sonda olmaları gerekirken ilk halkalardan biri olmuşlardır hani papuç kadar bilmemne oid ler hooop 40 tonluk dinazor olmuş bir gecede başka bir yerde daha yazdığım gibi evrim baba bize bu dinazorları devleştirip çürütüp birde zaman tanıyıp petrole dönüştürerek kıyakmı geçti bu evrim akıllı bişe o zaman ne dersiniz bilinçli yani
|
ya yapma bunu işte ben yazımda böylemi demek istemişim bidaha oku lütfen.. 25-30 yılda olan değişiklik nükleotidler çapındaki minimum değişikliklerdir nesilden nesile bu değişiklikler giderek zamanla (bin hatta milyon yılllar sürecinde ) kendini dışa vurmaktadır ... lütfen yargılarını bi kenara bırakıp oku yoksa yazdıklarımı yanlış anlıyosun ... evrimde birinden üstün bir canlı yoktur .. çünkü herkes kendi dalında evrimleşir ... diyelimki bir mühendisler bir doktoru nasıl kıyaslayamıcaksansa evrim sürecinde köstebekle dinazoruda kıyaslayamazsın ... çok komik sorular sormaya başladın emin ol ...
yaa inan bu konuda çok az şey biliyosun ve ben buna çok üzlüyorum dinazorlar pat diye evrimleşmemiştir bu yüzmilyon yıllar sürmüştür amaa bilmeyenler içlerini rahatlatmak için pat diye evrimleştiklerini söyleyip dururlar...
tek hücrelilerden çok hücreli ilk canlıların oluşma tarihi 600 milyon yıl öncesine dayanmaktadır oysa en eski dinazor fosili ise 235 ila 241 milyon yıl öncesine aittir.. dinazorlar pat diye çıkmadı ataları tekodontlardır onlardan evrimleşmişlerdir ... dikkat edersen arada en az 300 milyon yıl var ve bu süre yeterli bir süredir ... artık uyanma vakti gelmedimi ne dersin ?