emil´isimli üyeden Alıntı
Yahu sen de bana allah nasıl varolabilir, neden meydana geliyor, birşeye ol deyince nasıl oluyor, hücre mi çok karmaşık geldi sana allah daha basit herhalde kendiliğinden varolabiliyor bi açıkla vallahi müslüman olacağım bak yemin ettim.Allahın adını verdim..
|
yahu sende bana halen evrenin genislemesine ragmen hatta evrenin genislediginin ispatlanmasina ragmen nasil Allahsiz olabiliyorsun onu soyle.
ac gozlerini gok yuzune bir bak ve sahip oldugun iki gram aklinla bir dusun. baslangici olan bir evrende nasil hala nasil metaryalist olabiliyorsun.
al sana mantik denklemi sen cevap ver|
yokluktan var olus
varliktan var olus
o varlikta senin inanmadigin varlik ama senin inanman veya inanmaman sadece senin ozgurlugun ve kararin. beni ilgilendirmez.
ama sen bana su hucre denen cihazi bir aciklada sonra sizinle adaotasyon vb konularda mutabakata varalim.
hucreden sonra her sey bilimsel oluyor oncesinde ise o yonde calismalar var googledan arastir bulursun bir iki sallama diye bir teori ve savunma olurmu?
birakin bunlari. boyle ideolojik teori olamaz. teori falan degil bu. keyfine geldigince ve giydirebildigin noktlarda giydir oncesine daha bilim o noktaya gelmedi de, yahu ilkini aciklayamadiktan sonra zaten bana var olan sisgemin adaptasyon yetenegini izah etsen neye yarar?