Molloch´isimli üyeden Alıntı
Anarşist arkadaşımız, sayfalarca copy/paste yaptıktan sonra "işte siz Atatürkçü kafirler, cevab veremediniz" gibi çocukça bir savaş ilanı yapmaktan çekinmez. Çünkü onun da taptığı, din gibi takip ettiği bir anarşizm ideası vardır.
Putları olmayan tek ideolojik grup, liberallerdir. Onlar paradan başka bir şeye tapmaz çünkü.
|
sevgili dostum bu kadarı fazla olmadı mı.
hem bilim adamı olduğunuzu iddia ediyorsunuz.hem hiç bir bilimsel yönteminiz yok.sadece kızgınlıkla sallayıp duruyorsunuz.retoriklerinizden bıktım usandım.c/p yaptığımı söyleyenler (hemde sayfalarca) bu iddialarını ispat etsinler.
ben atatürkçü kafirler demem.atatürkçü putperestler derim.
atatürkçü putperestler var.siz onlardan değilseniz farkınızı koyarsınız ortaya.henüz bunu yapmadınız,yapamadınız.
liberalizmin putları olmayan tek İDEOLOJİK grup olduğu da sallama.liberalizm kapitalizmi kitlelere yutturmanın söylemi olmuştur pratikte.
anarşizme gelince;iktidar denen ilişki biçiminin insan denen türün kokuşmasına yaptığı katkıyı inkar mı ediyorsunuz.
madem liberalsiniz ve de madem biliminsanısınız.
sadece şuna cevap bekliyorum;
eğer marksın şu yada bir konuda bir tespiti varsa bunun sizin tarafınızdan kabulu mümkünmü,bu sizi marksist mi yapar.bunu kabul edince bilmem nerdeki katliamların suç ortağı mı olursunuz.bir tezi neye göre test edersiniz.söyleyene göre mi...
mesela artı-değer teorisi marksizm midir yoksa iktisadi bir teorimi.
artı değer teorisinin gerçekliğini düşününce otomatik olarak tarihsel determinizmi de kabul etmiş mi olursunuz.
biliminsanı olmak meslek olarak bilimle ilgili bir alanda çalışmakla olmuyor.yöntemlerinizin de bilimsel olması gerekiyor.
daha marksizmin bir dünya görüşü+bir evren tasarımı+bir ekoteori+bir ideoloji+tarih tezi+ bir felsefe+ daha pek çoğu olduğunu görememiş olmanız bilimadamı vasfınızı şüpheli duruma sokuyor.ben doğruları nerde bulursam alır yanlışları da nerde görürsem redederim.siz de öyle mi yaparsınız.
putları olmayan tek ideolojik grup liboşlarsa ve onlar paraya taparsa para put değilmi.bütün tanrılar put değilmi.sizin bilimsel yöntem yetersizliğinizden dolayı aynı şeyleri kaç kez tekrar etmemi bekliyorsunuz.
zekeriya beyaz da profesor unvanı taşıyor.şimdi onu darvin gibi biliminsanı olarak mı kabul edelim.