Kuranı okuyup sorgulamalarınızdan sonra hemen ateist mi oldunuz?
Yani bu kitap(hatta bütün Kutsal kitaplar) yanlıştır, insan uydurmasıdır ama Tanrı vardır diye hiç geçmedi mi aklınızdan. Deizm diye bir seçenekte vardı sonuçta
Eğer insanlar sadece cezalandırılmaktan korktukları ya da ödüllendirileceklerini umut ettikleri için iyilik yapıyorlarsa o halde gerçekten acınacak haldeyiz.(albert einstein)
Kuranı okuyup sorgulamalarınızdan sonra hemen ateist mi oldunuz?
Yani bu kitap(hatta bütün Kutsal kitaplar) yanlıştır, insan uydurmasıdır ama Tanrı vardır diye hiç geçmedi mi aklınızdan. Deizm diye bir seçenekte vardı sonuçta
sevgili vesper ,dediklerin olmadı kuran uydurma ise diğerleride zaten uydurmadır ,diye düşündüm. direk ateizme geçtim
Herhangi bir kişi vefat ettiğinde,
ölen kişinin Mevlütünde,
dua okuyanlar,
çakıl taşı mı alıyorlar ?
Haa pardon para alıyorlar ama,
Mezheplerin,
İslamın zenginliği paravanı vari,
bu da "Hediyye" örtüsünün altına girer gibi
Ayrıca, ozgur_beyin'in hikayesi bazılarına göre gerçekten samimi geldi. Bu tür hikayelerden aslında insanlar anlam çıkarabilmeli.
Saygılar
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
etkilendim, duygularıma tercüman olmuşsun. Ben kendimi bu kadar iyi ifade edemezdim. Lakin dinden kopukluk aşaması pek detaylı anlatılmadığı için heyecanım kursağımda kaldı:=)
bedo bu iş eskilern sevdiği kelimeyle ''tedrici ''oldu başlama (kopuş) kuran mealinin tamamını okumamla gittikçe derinleşip gelişti.
ve sonunda ateist oldum
sevgili vesper ,dediklerin olmadı kuran uydurma ise diğerleride zaten uydurmadır ,diye düşündüm. direk ateizme geçtim
Anladım Genelde insanlar bu yolun teist-deist-agnostik-ateist şeklinde gittiğini söyler de
Teistken ateist... O yüzden biraz şaşırdım yani. Çok keskin bir dönüş olmuş
Sevgiler
Eğer insanlar sadece cezalandırılmaktan korktukları ya da ödüllendirileceklerini umut ettikleri için iyilik yapıyorlarsa o halde gerçekten acınacak haldeyiz.(albert einstein)