Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-12-2018, 19:03
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Hurma; hayatın, sanat ve edebiyat üretenlere, insanlığa hizmeti tartışılmaz bilim insanlarına ve sağlıklı beyinle yaşayan herkese sapık demekle geçecek.

"İçinde ışığı olmayan insanlar, kalabalığa karışıp ışık edinmeye çalışırlar."
Arthur Schopenhauer
-
"İtin kuyruğuna basma, arkandan havlar durur."
Tecrübe
Alt 01-12-2018, 19:18
Ahlaksız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şura suresi 52.ayette Allah,Muhammed'e şöyle sesleniyor;Sen, Kitap nedir, iman nedir bilmezdin.

Hurma'da diyor ki;şunlar şunlar SAPIK..Çünkü dinden çıkmışlar..!
Ben de Hurma'ya soruyorum..Şura 52'ye göre Muhammed'e peygamberliği öncesinde SAPIK demek doğru mu?
Alt 01-12-2018, 20:38
aliyarasfal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyarasfal aliyarasfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dostum Nihilist;

Yazdıklarının altına imzamı koyup ekleme yapayım.Bu salak senin bir zamanlar mücahid olduğunu bilmez, buralarda klavye arkasında sallar durur.

Neyse , üstüne alınan alınabilir,

Müslümanlar birer pisliktir.
Müslümanların durumu, sadece çobanın bağırıp çağırmasını işiten hayvanların durumuna benzer.

Farklı inançta olanlara,inanmayanlara hakaret etme hakkını bir kitapta yazıyor diye kutsayan ve ses çıkartmayan veya bu şekilde kendine her tür hakaret etme hakkı elde ettiğini sanan şerefsizlere savunma hakkı doğrultusunda örnekliyorum.

Kimki karı kızımıza ganimet gözüyle bakan bir kitabı kutsar kendi de aynı şeyleri göze almayı unutmasın. Siz putlara tapıyorsunuz diye bir üstünlüğünüz var mı sanıyorsunuz?

Bunları sırf sen inanıyorsun diye kutsal sayıp karşıya kafana göre yafta yapıştırma hakkını kendinde gören şerefsiz, karşı karşıya iken söyleyemeyeceğin lafı buralarda sarf etme.

Konuya dair fikir belirt, yada siktir git. Bu site senin kafa bulma yerin değil. Başka yerlerle karıştırıyorsun.

Şimdilik saygımla gittim...

Sorular sormuyorsan ya ölüsün ya da köle...
Alt 01-12-2018, 23:14
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aliyarasfal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum Nihilist;

Yazdıklarının altına imzamı koyup ekleme yapayım.Bu salak senin bir zamanlar mücahid olduğunu bilmez, buralarda klavye arkasında sallar durur.

Neyse , üstüne alınan alınabilir,

Müslümanlar birer pisliktir.
Müslümanların durumu, sadece çobanın bağırıp çağırmasını işiten hayvanların durumuna benzer.

Farklı inançta olanlara,inanmayanlara hakaret etme hakkını bir kitapta yazıyor diye kutsayan ve ses çıkartmayan veya bu şekilde kendine her tür hakaret etme hakkı elde ettiğini sanan şerefsizlere savunma hakkı doğrultusunda örnekliyorum.

Kimki karı kızımıza ganimet gözüyle bakan bir kitabı kutsar kendi de aynı şeyleri göze almayı unutmasın. Siz putlara tapıyorsunuz diye bir üstünlüğünüz var mı sanıyorsunuz?

Bunları sırf sen inanıyorsun diye kutsal sayıp karşıya kafana göre yafta yapıştırma hakkını kendinde gören şerefsiz, karşı karşıya iken söyleyemeyeceğin lafı buralarda sarf etme.

Konuya dair fikir belirt, yada siktir git. Bu site senin kafa bulma yerin değil. Başka yerlerle karıştırıyorsun.

Şimdilik saygımla gittim...
dinciler diğerlerini kendileri gibi yetişti sanıyorlar. tüm dinsizler kör cahil, gönül gözleri(ÇAKRA - ŞAKRA - ŞAKARA) kapalı vs. onlara göre. Kabelerde Dünyanın Aravastandaki gönül gözleri idi. Bunları falan bilmezler ki bu maymunsular.
Adamlar budizmden hallice abuk subuk tesbih sarık sakal dinine tapıp YOOO ASIL İSLAM BU DEĞİLL BARIŞ SEVGİ dinidir diyor, lan cübbeli altına 3 minder atıp akıldan kopmamız lazım iyi ki okumamışım diye yırtmıyor ki makatını
Alt 02-12-2018, 00:08
Karanlıktan aydınlığa Karanlıktan aydınlığa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hurma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"o kalblerinde hastalık bılunan kısaca anasından kız kardeşinden tahrik olan o sapık münafıklara (kimliğinde islam yazdığı halde atesit hıristiyan olanlara)söyle mümin kızlara kadınlara sarkıntılık edip laf atmalar yapmasınlar. Yoksa seni Onların üzerine musallat ederiz. Öldürüleceklerini yada sürüleceklerini bildiklerinde yanına yaklaşamazlar" Diyor.
Sen Kur'an ile dalga geçiyorsun.AteistForumda da yorumlarını takip ediyorum.
Bi yerde "Allah erkektir" demişsin.sen müslüman değilsin.o kesinde...senin müslüman olmadığını fark edememiş arkadaşlar olduğunu görünce şaşırdım...
Kendine farklı eğlenceler bul.kitap oku,film izle...

''senin derdin ne biliyor musun cevap yetiştirmenin seni büyük adam yaptığını sanıyorsun''
Alt 02-12-2018, 00:18
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Karanlıktan aydınlığa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi yerde "Allah erkektir" demişsin.sen müslüman değilsin.o kesinde...senin müslüman olmadığını fark edememiş arkadaşlar olduğunu görünce şaşırdım...
kim müslüman? zaten müslümanlara göre Allah erkektir, Allah arştadır. Allah fiziktir. Allah egoisttir.
Alt 02-12-2018, 00:31
Üye

Bu yüzden mi o ruh hastası bunu orada banlamıyor ?

Arthur Schopenhauer
-
Tecrübe
Alt 02-12-2018, 00:51
Karanlıktan aydınlığa Karanlıktan aydınlığa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

NikolaTeslis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kim müslüman? zaten müslümanlara göre Allah erkektir, Allah arştadır. Allah fiziktir. Allah egoisttir.
İnsanların inancını sorgulayacak değilim.
fakat müslümanım ayağına yatıp milletinen t.şşak geçmenin alemi yok.

''senin derdin ne biliyor musun cevap yetiştirmenin seni büyük adam yaptığını sanıyorsun''
Alt 02-12-2018, 00:55
Üye

Turdur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yüzden mi o ruh hastası bunu orada banlamıyor ?
Bir sürü saçma sapan mucize uydurmuş Kur'an' da var diye.önce ciddiye aldım.sonra anladım kafa bulduğunu.
yüzlerce üye var.hangi birini takip etsin.

Alt 02-12-2018, 00:59
Üye

Bir sürü saçma sapan mucize uydurmuş Kur'an' da var diye.önce ciddiye aldım.sonra anladım kafa bulduğunu.
yüzlerce üye var.hangi birini takip etsin.
Bilmiyorum. Ateistleri atıyorlar bunu atmıyorlar. Sanırım bunu bilinçli yapıyorlar çünkü orada katılım diplerde. Bu gibi tahrikkarlar konu açıyor demek ki, hareket olsun diye.

Arthur Schopenhauer
-
Tecrübe

Önerilen Siteler

Başlık Düzenleme Araçları
Stil