Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufo Konferansını Ziyarete Gelen Ufolar
digeri_1
23-06-2009, 19:57
http://http://www.youtube.com/watch?v=xJlHa3AxEPA
ya bir üyemizin tabiri ile "bu ufolular" o kadar yolu geride birakip dünyaya gelmek zahmetinde oluyorlar...ama hic bir yerli ile tokalasmadan geri dönüyorlar ne hikmetse....
yani adamin "ya kardesim o kadar yolu bir ceee demek icin mi geldin" diyesi geliyor....
Artık Ufo ların varlığı kesindir tartışılamaz sadece nereliler nereden geliyorlar, başka gezegenlerdenmi? galaksilerdenmi? başka boyutlardanmı, gelecektenmi...sorun artık bu. tartışılması gereken bu.
Bunları uydular tespit edemiyor mu? Nedir, ne değildir, nereden geliyorlar vs. diye.
Geliyorlarsa gelsinler artık bencede :)
ya bu ufolular cidden aptal....
millet dünyadaki hayatdan bezmis durumda...ne yapcaklar gelip'de.....
yani gidecek baska gezegen mi yok.....yani cesitli zamanlarda buralara gelebildiklerine göre geldikleri yerde, uctuklari arac gereceler icin , ciddi alt yapi yaptirimlari, yan sanayileri olmali.....
bugünkü bilim dünyanin parasini harciyor, evrenin orasini burasini resimlendiriyor, demek bugüne kadar gözden kacmis bu ufo-üretim-sanayi bölgesini....
Meraklı keretalar. :)
"Artık Ufo ların varlığı kesindir tartışılamaz sadece nereliler nereden geliyorlar"
Sn. Ayata noterden tasdik ettirmiş anlaşılan.
Olmasından çok daha fazla, bu kadarcık görüntü ile tartışılamaz pozisyonu vermiş Dinlerden Özgürlük Üyesi bizleri şaşırttı.
Sn. Ayata inanıyor musunuz, biliyor musunuz?
Ufo ların gerçek olduğuna inanıyorum...........bunu biliyorum.......burada tartışamıyacağım konularda var inandığım mesela...Ay'ın içinde ve karanlık bölgesinde yaşamın olduğunu hemde uygar yaşamın olduğuna inanıyorum...merihten sonraki Astroit kuşağının milyonlarca yıl evvel meydana gelen bir atomik savaş sonunda yok olan bir gezegene ait olduğuna (Hint Ramayana destanları ve mahabarata destanlarında bu savaş anlatılır. Savaş sonucu yok olan gezegende yaşamın gezegenin yüzeyinde değilde içinde olduğuna ve geliştiğine, yani içi boş bir gezegen olduğuna(oyuk dünya teorisi) )....satürn etrafında yapay bir uydunun olduğuna,(ters yörüngeli uydular) bu uydunun hemen hemen ayımız büyüklüğünde olduğuna inanıyorum...güneş sistemizide bu tür yapay uyduların birden fazla olduğuna inanıyorum. Dünyamızda bir takım saklı kentlerde yaşıyan bizden uygar ama bizle irtibata geçmeyen bize benzer varlıkların olduğuna inanıyorum....(sorun bunların uzaylımı yoksa, yüzbinlerce yıl evvel dünyada uygarlaşmış ve bir takım nükleer savaşlar sonucu yok olmuş başka uygarlıkların artıklarımı olduğu)
hatta bu dünyaya başka galaksilerden, başka gezegenlerden, başka boyutlardan ve hatta gelecekten ziyaretçilerin gelebileceğinede inanıyorum....benim tek inanmadığım Dinlerin tek bir tanrısal özden çıkmış olabileceği savı :)
evrensel-insan
24-06-2009, 17:00
Saygideger arkadaslar;
Siz bunlara goruntu mu, diyorsunuz. Tum dunya ufo birliginin, simdiye kadarki en net ufo goruntusu olarak kabul ettigi, goruntu; asagidaki linkte.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=192420#post192420
Mesaj 44
Saygilarimla;
evrensel-insan
digeri_1
24-06-2009, 17:12
Başka yerlerde evrim farklı işlemiş ve bizden farklı evrende var olan varlıklar da var. Olmaması için bir sebepte yok zaten. Hem nesnel veriler kanıtlar ortada. Noterin onayı da neymiş. Ülkelerin ordularında "ufo masaları" da luşturuluyor , ulusal güvenlik meselesi olarak algılanıyor bunu araştırıyorlar.
Kanıt denilen görsel şeyler hakkında aleyhte tezler de mevcut.
(Hileler, yansımalar, peykler, askeri deneyler, casus araçlar v.s.)
Bir aralık düşmüş olan bir ufodan çıkarılmış iki canlının (artık ölü idiler :) ) otopsi kayıtları bile vardı.
Sonradan bu çekimin hileli bir şekilde olduğu ortaya çıkmıştı.
Olmadığını biz de düşünmüyoruz.
Bu kadar büyük bir evrende kendini bir halt sanan canlıların sadece bizler olduğunu zannetmiyoruz. Lakin sizin gördüğünüz kanıtları bizler henüz göremedik.
Ve kanıt üzerine ünvanlıların kanıtları konusunda şaşkınız.
Açıkçası bunca uzaklıklardan dünyamıza gelip geri dönebilecek medeniyetteki organizmaların akıllıtv ye konu olacak görüntüler sergileyecek acemilikleri, abesle iştigal gibi duruyor.
Akyıldız (Sirius) ve Akyıldızlılar ile aramızdaki mesafe (ki en yakın yıldızlardan biridir) 8.5 ışıkyılıdır.
Işık hızında 8.5 yıl yolculuğu iki ile çarpın ve bu yolcuların medeniyetleri hakkında biraz ısrarlı olun.
Bu medeniyettin teknolojisi ile kamera arkasından el sallayan Siriuslular!!!
Kanıt mı dediniz?
digeri_1
24-06-2009, 18:16
Algılar değişkendir. Siz neden ışık saçtıklarını merak edersiniz ve bunlar "gerizekalı" mı ki koca farları yakıyorlar , diyebiirsiniz.
Ancak neden kendilerini gösterdikleri ve henuz dialoga girediğini kimse bilemez. Biz ancak burdan dalga geçebiliriz değil mi !
Kanıt diyorsunuz ama zaten kimse bütün argümanların ,görsel materyallerin vs gerçek olduğunu idda etmiyor. Paranında sahtesini yapıyolar. hile karıştırıyorlar şimdi para yok diyebilir miyiz , hayır. tabiki hileli çekimler vardır , Bunu herkes kabul ediyor ancak bazı fenomenler var ki tubitak ve başka bilim çevreleri tarafından "sahte olmadığı "kanıtlnmış & onaylanmıştır.
Uçan Daireleri ben de merak ediyorum, acaba gerçekten uzay'dan gelenler dışında yerçekimi gücüne karşı manevra kabiliyeti yüksek dünya yapımı uzay araçları geliştirilmiş olamaz mı? Her ne kadar uzaydan gelen Uçan Daire olasılığı varsa, ilkel de olsa dünya yapımı uçan dairenin olma olasılığı, uzaydan gelenlerden daha yüksektir bence.
İnanç ile yakın alakalı olduğunu düşünüyoruz.
Bir tarafta Allah vardırı ispat için arı peteğindeki yazıdan, aydaki yarıktan, örneklemeler.
Diğer tarafta, hadi göster, varsa çarpsın ya, olsa ben bilmez miydim! nidaları.
Ufo gerçeği de böyle.
Birisi; United Flying Object der. :)
Diğeri; Unidentified Flying Object.
Bizim Bilim adamlarımız,Buradan Mars'ı inceleyebilecek teknolojiye sahipken,"Ufolu"ların
bizi incelemek için gün aşırı dünya'ya gelip durmaları,teknolojik olarak pekte gelişmediklerini gösteriyor..Bence bizden Teknoloji çalmaya çalışıyorlar.. ( Adamın aklına başka bişey gelmiyo ya..! )
Dünyadaki bu kadar karmaşanın, parçalanmanın ,bölünmenin ortasında bir onlar eksikti gelsinler gelsinlerde görsünler insanoğlundan alacakları ne çok ders var hemen dönüp uzaydaki dunyalarına şiddet,savaş,kavga,terör,kundaklama,bombalama,cina yet taşısınlarda akıları başlarına gelsin.. Yahu ne işiniz var dünyada çivisi çıkmış siz gelmeyin evreninizde oturun rahatınıza bakın ufolara duyurulur:)
saygılar
Parmis Güneşin_kızı
Allah(eğer gerçekten var ise)bu uzaylılarında belasını versin!!!!..
Kardeşim madem bu derece gelişmiş bi teknolojin var şu memleketteki enflasyonu düşürüp işziliğe çözüm bulsana..yok anca deli danalar gibi semada bir o yana bir bu yana uçup dursunlar..sinir oluyorum şahsen kendilerine.
Allah(eğer gerçekten var ise)bu uzaylılarında belasını versin!!!!..
Kardeşim madem bu derece gelişmiş bi teknolojin var şu memleketteki enflasyonu düşürüp işziliğe çözüm bulsana..yok anca deli danalar gibi semada bir o yana bir bu yana uçup dursunlar..sinir oluyorum şahsen kendilerine.
Bak Millet uyuz oluyo ya..
Aksarayda boşuna taşlamadılar,ufo'ları.
Milletle kafa yapar gibi,görünüp,görünüp kayboluyolar.
Ya adam gibi çıkıp karşımıza iki laf etsinler yada sittirip gitsinler ya..
bi de onlarlamı uğraşıcaz Allah,allah..!
Çok uçtuk, biraz reele inelim.
Bilim adamları Mars'ta hayat ararken ilginç haber Satürn'den gelmiş.
Satürn'ün en dış halka üyesi Enceladus'da Sodyumklorür izine rastlanmış.
Şimdi bu uyduda hayat olasılığı araştırılıyormuş.
Bu haber de UFO gerçeğine biraz TUZ!!! biber olsun.
:)