Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 23-06-2009, 19:57
digeri_1 digeri_1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Ufo Konferansını Ziyarete Gelen Ufolar

Alt 24-06-2009, 01:49
-InVi- -InVi- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

-InVi- - MSN üzeri Mesaj gönder

ya bir üyemizin tabiri ile "bu ufolular" o kadar yolu geride birakip dünyaya gelmek zahmetinde oluyorlar...ama hic bir yerli ile tokalasmadan geri dönüyorlar ne hikmetse....
yani adamin "ya kardesim o kadar yolu bir ceee demek icin mi geldin" diyesi geliyor....
Alt 24-06-2009, 08:33
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Artık Ufo ların varlığı kesindir tartışılamaz sadece nereliler nereden geliyorlar, başka gezegenlerdenmi? galaksilerdenmi? başka boyutlardanmı, gelecektenmi...sorun artık bu. tartışılması gereken bu.
Alt 24-06-2009, 11:23
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bunları uydular tespit edemiyor mu? Nedir, ne değildir, nereden geliyorlar vs. diye.

Geliyorlarsa gelsinler artık bencede

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 24-06-2009, 12:43
-InVi- -InVi- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

-InVi- - MSN üzeri Mesaj gönder

ya bu ufolular cidden aptal....
millet dünyadaki hayatdan bezmis durumda...ne yapcaklar gelip'de.....
yani gidecek baska gezegen mi yok.....yani cesitli zamanlarda buralara gelebildiklerine göre geldikleri yerde, uctuklari arac gereceler icin , ciddi alt yapi yaptirimlari, yan sanayileri olmali.....
bugünkü bilim dünyanin parasini harciyor, evrenin orasini burasini resimlendiriyor, demek bugüne kadar gözden kacmis bu ufo-üretim-sanayi bölgesini....
Alt 24-06-2009, 13:12
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Meraklı keretalar.

"Artık Ufo ların varlığı kesindir tartışılamaz sadece nereliler nereden geliyorlar"
Sn. Ayata noterden tasdik ettirmiş anlaşılan.
Olmasından çok daha fazla, bu kadarcık görüntü ile tartışılamaz pozisyonu vermiş Dinlerden Özgürlük Üyesi bizleri şaşırttı.
Sn. Ayata inanıyor musunuz, biliyor musunuz?
Alt 24-06-2009, 16:08
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ufo ların gerçek olduğuna inanıyorum...........bunu biliyorum.......burada tartışamıyacağım konularda var inandığım mesela...Ay'ın içinde ve karanlık bölgesinde yaşamın olduğunu hemde uygar yaşamın olduğuna inanıyorum...merihten sonraki Astroit kuşağının milyonlarca yıl evvel meydana gelen bir atomik savaş sonunda yok olan bir gezegene ait olduğuna (Hint Ramayana destanları ve mahabarata destanlarında bu savaş anlatılır. Savaş sonucu yok olan gezegende yaşamın gezegenin yüzeyinde değilde içinde olduğuna ve geliştiğine, yani içi boş bir gezegen olduğuna(oyuk dünya teorisi) )....satürn etrafında yapay bir uydunun olduğuna,(ters yörüngeli uydular) bu uydunun hemen hemen ayımız büyüklüğünde olduğuna inanıyorum...güneş sistemizide bu tür yapay uyduların birden fazla olduğuna inanıyorum. Dünyamızda bir takım saklı kentlerde yaşıyan bizden uygar ama bizle irtibata geçmeyen bize benzer varlıkların olduğuna inanıyorum....(sorun bunların uzaylımı yoksa, yüzbinlerce yıl evvel dünyada uygarlaşmış ve bir takım nükleer savaşlar sonucu yok olmuş başka uygarlıkların artıklarımı olduğu)

hatta bu dünyaya başka galaksilerden, başka gezegenlerden, başka boyutlardan ve hatta gelecekten ziyaretçilerin gelebileceğinede inanıyorum....benim tek inanmadığım Dinlerin tek bir tanrısal özden çıkmış olabileceği savı

Konu AYATA tarafından (24-06-2009 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.
Alt 24-06-2009, 17:00
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger arkadaslar;

Siz bunlara goruntu mu, diyorsunuz. Tum dunya ufo birliginin, simdiye kadarki en net ufo goruntusu olarak kabul ettigi, goruntu; asagidaki linkte.

http://www.turandursun.com/forumlar/...420#post192420

Mesaj 44

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 24-06-2009, 17:12
digeri_1 digeri_1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Başka yerlerde evrim farklı işlemiş ve bizden farklı evrende var olan varlıklar da var. Olmaması için bir sebepte yok zaten. Hem nesnel veriler kanıtlar ortada. Noterin onayı da neymiş. Ülkelerin ordularında "ufo masaları" da luşturuluyor , ulusal güvenlik meselesi olarak algılanıyor bunu araştırıyorlar.
Alt 24-06-2009, 17:39
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kanıt denilen görsel şeyler hakkında aleyhte tezler de mevcut.
(Hileler, yansımalar, peykler, askeri deneyler, casus araçlar v.s.)
Bir aralık düşmüş olan bir ufodan çıkarılmış iki canlının (artık ölü idiler ) otopsi kayıtları bile vardı.
Sonradan bu çekimin hileli bir şekilde olduğu ortaya çıkmıştı.

Olmadığını biz de düşünmüyoruz.
Bu kadar büyük bir evrende kendini bir halt sanan canlıların sadece bizler olduğunu zannetmiyoruz. Lakin sizin gördüğünüz kanıtları bizler henüz göremedik.

Ve kanıt üzerine ünvanlıların kanıtları konusunda şaşkınız.

Açıkçası bunca uzaklıklardan dünyamıza gelip geri dönebilecek medeniyetteki organizmaların akıllıtv ye konu olacak görüntüler sergileyecek acemilikleri, abesle iştigal gibi duruyor.
Akyıldız (Sirius) ve Akyıldızlılar ile aramızdaki mesafe (ki en yakın yıldızlardan biridir) 8.5 ışıkyılıdır.
Işık hızında 8.5 yıl yolculuğu iki ile çarpın ve bu yolcuların medeniyetleri hakkında biraz ısrarlı olun.
Bu medeniyettin teknolojisi ile kamera arkasından el sallayan Siriuslular!!!

Kanıt mı dediniz?

Önerilen Siteler