Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu moderasyon değil, SANSÜRDÜR...
hakdogan
24-07-2009, 23:33
Bir piri fani, ferdi vahid olarak, şu forumda üye olduğum günden bu yana, sadece aklım ve vicdanımın sesini dinleyerek, düşüncelerimi paylaşıp, çeşitli konularda sorulan suallere yanıtlar verdim, geleceğe dönük projeksiyonlarda bulundum ve uydurulmuş kimi yalanları afişe ettim.
Bunu yapmaya başladığım andan bu yana, başlangıçta düzensiz başlayıp, gittikçe sistematikleşen bir sindirme operasyonu ile karşılaştım.
Fakat yılmadım, çeşitli konulardaki fikirlerimi, İnançlarımı yazmaya devam ettim.
Bu durum, muarızlarımı, yani bana karşı sistematik sindirme operasyonu güdenleri, son iki gün içinde aleni sansürleme faaliyetine tevessül etmeye kadar götürdü.
Son iki gündür 6 postum yayınlanmadı.
Bu altı postta, 2 ayrı başlıkta bana hitaben yazılmış, çeşitli soru ve ithamlar içeren postlara cevap mahiyetindedir ve hiç birisi yayınlanmamıştır.
Bunun adı moderasyon değil SANSÜRDÜR.
Atılan postlarda editlenecek noktalar olduğu düşünülürse editlenir, zaten hakdogan'ın alakalı alakasız neredeyse her satırına müdahale edilmektedir :)Ancak dikkat edilsin, postlar topyekün yok sayılıyor, hiç yayınlanmıyor.
48 saatlik bir süreden bahsediyoruz burada, modların yoğunluğu vb bahaneler söz konusu olamaz.
Tekrar ediyorum bu aleni bir SANSÜRLEME faaliyetidir.
Yayınlanmayan bu 6 posttan 5'ini size istendiği anda burada paste edebilirim(6. postun yedeği bende yok, @nefes rumuzlu üyeye hitaben 'sorduğun suale yanıt verdim ama yayınlanmadı, bilgine' gibi bir içeriği vardı) ve taraflı tarafsız herkes bakar, "bu postlar yayınlanmayacak postlar mı?" diye.
Aklınıza "Son iki gündür bunlar neden oluyor?" sorusu gelebilir.
Benim bu soruya verebileceğim bir cevabım var.
Muhataplarımın yüreğine inmesin, şu aşamada(ama günü geldiğinde mutlaka) ayrıntılara girmeyeceğim, ancak şimdilik şu kadarını söyliyeyim: Jakoben ve elitist bir gurup despot, sinsi ve örtülü bir operasyon ile site yönetimini ele geçirme adına cuntalaşmış bulunmakta.
Bu cunta faaliyetleri içinde kilit konumda bir üyeye dikensiz gül bahçesi hazırlamak için, ona muhalefet edecekleri susturma adına bu operasyon yapılmakta.
Fakat onlar hakdogan'ı tanımıyor.
Sorun değil, TANIYACAKLAR...
umarım bu iletisi de editlenmez ve kaldırılmaz.
Herkes etegindeki taşı döksün ve muhataplar da cevap versin.
saygılarımla
hakdogan
24-07-2009, 23:58
Burada söz konusu ettiğim 5 post, son 48 saatte neden yayınlanamdı?
Benim gibi denetimde olan bir başka üyenin 1 mesajı neden yayınlanmadı?
Bilmediğimiz ve yayınlanmayan daha kaç post var?
Bunların SANSÜRLENMESİ'nin hikmeti nedir?
Bu SANSÜRLEME faaliyetlerinin sorumluları kimlerdir?
Delikanlı olan çıksın ortaya...
sayın hakdogan
Hak aramanızı desteklerim. Ama bu sitede delikanlılık kavramı ile iş yapılmıyor. Ben mod olsam bu son sözünüzü editlerdim. Bilgi içermiyor çünkü.
Aynı şeyi sizden bekliyorum. Delikanlılık temelinin dışında bir söyleme yer vererek iletinizi düzeltemenizi rica ediyorum.
Bizler düşman degiliz ve kahvehanede de degiliz. Olayı bilmiyorum. Ama haklı zeminde iseniz bu söylemler sizi haksız hale getirir.
Benim derdim ise kimin haklı ya da haksız olmasından ziyade varsa bir yanlışlılgın düzeltilmesidir.
saygılarımla
Delikanlı olan çıksın ortaya...
Hakdoğan bu bir tehditmi ?
Sen neden denetime alınmıştın ?Alaycı uslubun tahrik ve hakaret içerikli iletilerinden olabilirmi ?
hakdogan
25-07-2009, 00:11
sayın hakdogan
Hak aramanızı desteklerim.
Cidden teşekkür ediyorum.
Sizin fikir namusuna malikiyetinizi ilk günden teşhis etmiş ve bunu zaman zaman size de ifade etmiş birisiyim.
Ama bu sitede delikanlılık kavramı ile iş yapılmıyor. Ben mod olsam bu son sözünüzü editlerdim. Bilgi içermiyor çünkü.
Aynı şeyi sizden bekliyorum. Delikanlılık temelinin dışında bir söyleme yer vererek iletinizi düzeltemenizi rica ediyorum.
En son söyleyeceğimi başta söyliyeyim: Sizi kırmaz editlerdim, ancak editlemek için gerekli süre dolmuş, o sebeple bunu yapamıyorum.
Delikanlılığa gelirsek, Dilaver bey bu külhan beyliği yada kabadaylılık değil mertliktir.
Bu anlamda kullanılmıştır.
Emin misiniz burada bu kavrama yer olmadığına.
Burada bana uygulanan sansürün failleri, cürümlerini üstelenek merlikte olmalı, öyle değil mi?
Kimdir onlar?
Bu 5 post neden yayınlanmamıştır, yayınlanacaksa ne zaman yayınlanacaktır?
Yoksa, korumaya çalıştıkları üye cevap ne zaman yetiştirirse o zaman mı?
Ben şimdi kalkıp aynı postları paste edersem yayınlanacak mı?
Hayırsa neden?
Net sorular bunlar.
Mert, Delikanlı olan çıkar cevabını verir.
Bunların sizden çok şey öğrenmesi lazım Dilaver bey.
Bizler düşman degiliz
Siz benim düşmanım değilsiniz ama ben onlara göre, onların düşmanıyım.
Ama haklı zeminde iseniz
Haklılığım yerlerle gökler kadar büyük.
Benim derdim ise kimin haklı ya da haksız olmasından ziyade varsa bir yanlışlılgın düzeltilmesidir.
saygılarımla
Tekrar ilginize teşekkür ederim...
En son söyleyeceğimi başta söyliyeyim: Sizi kırmaz editlerdim, ancak editlemek için gerekli süre dolmuş, o sebeple bunu yapamıyorum.
O zaman mod arkadaşlar bunu sizin talebiniz dogrultusunda yaparlar.
Ben şimdi kalkıp aynı postları paste edersem yayınlanacak mı?
Bu hata olur ve yayınlanamaz. Ben de olsam yayınlamazdım. Ama bu başlıkta bu sorunlar hakkında yol alabiliriz.
TD sitesinin hiç bir modu hiç bir üyesine düşman olamaz ve tüzükten ayrılamaz. Tüzük bizi birleştiren ortak noktadır.
Bir hata varsa düzeltilir. Burada bizler insan olarak bir aradayız. Çimentomuz budur. Bundan da tavizimiz yoktur. Şİmdiye kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak.
Her halde sitenin en eski inanan üyeleri beni destekleyeceklerdir.
saygılarımla
hakdogan
25-07-2009, 00:20
Hakdoğan bu bir tehditmi ?
@prozac02,
Bu SANSÜRLEME faaliyetinin güdücülerinden birisi de sensin.
Çıkıp cürmünü üstlenip, özrünü dileyip, varsa açıklamanı yapacağına, yavuz hırsız misali "bu bir tehditmi ?" demek de ne oluyor?
Sen neden denetime alınmıştın ?
Aaa, bilmiyor musun?
Oysa sen de o projenin bir parçasısın.
Nerden mi denetime alındım?
Canınızı yakan, açmazlarınızı afişe eden postlarım sansürlenebilsin diye.
Ne dersin, birini buraya asayım mı?
Hani senin postumda yaptığın manasız değişikliği, "pervasız" kelimesini editlemeni ve bunu örtülü yapmanı afişe eden ve yayınlamaya cesaret edmeediğin postu asayım mı buraya ne dersin?
En iyi savunma hucumdur dusturu ile hareket ediyorsun, e güzel :)
Ama kapı gibi sorular orada duruyor.
5 POST NEDEN YAYINLANMADI.
ASAYIM MI BURAYA HA, MAŞERİ VİCDAN KARAR VERSİN Mİ BU BEŞ POST YAYINLANMAYACAK TÜRDEN POSTLAR MI DİYE?
VAR MISIN?
denetime alınmanıza neden olan tarzınızı aynen sürdürüyorsunuz tebrikler
böyle devam ediniz.
Prozac yayınlamadıysa mutlaka haklıdır
sonuna kadar arkasındayım.
hakdogan
25-07-2009, 00:26
O zaman mod arkadaşlar bunu sizin talebiniz dogrultusunda yaparlar.
Elbette.
Sizin hatrınıza, editlenecek bir husus görmesem de sizin için, bunu talep ediyorum.
Bu hata olur ve yayınlanamaz. Ben de olsam yayınlamazdım. Ama bu başlıkta bu sorunlar hakkında yol alabiliriz.
Peki nasıl olacak bu?
İki şık yok mu önümüzde.
Eğer bu postlar uçurulmadıysa, yok edilmediyse tekrar bakılır ve yayınlanabilir olup olmadıkları, somut/nesnel veri ışığında(sanıyorum buda tüzüğünüz) karara bağlanır.
Ondan sonra da açıklanır.
Öyle değil mi?
Peki ya bu postlar yok edildi ise?
O zaman ne olacak?
Dilaver bey, size soruyorum "pervasız" kelimesini editleyen bir moderasyon anlayışı eğer adil ise, bu forumdaki postların %99.9 editlenir mi editlenmez mi?
Lütfen siz söyleyin.
hakdogan'a karşı uygulanan moderasyon budur.
InVi'ye karşı uygulanan da budur.
AbdulKadir'e de.
Neden acaba?
Bir hata varsa düzeltilir.
İnşallah.
Beklemedeyiz.
Burada bizler insan olarak bir aradayız. Çimentomuz budur. Bundan da tavizimiz yoktur. Şİmdiye kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak.
Her halde sitenin en eski inanan üyeleri beni destekleyeceklerdir.
saygılarımla
Diyorum ya, sizden çok şey öğrenmeleri lazım...
Bu SANSÜRLEME faaliyetinin güdücülerinden birisi de sensin.Oysa sen de o projenin bir parçasısın.Ne dersin, birini buraya asayım mı?
Hani senin postumda yaptığın manasız değişikliği, "pervasız" kelimesini editlemeni ve bunu örtülü yapmanı afişe eden ve yayınlamaya cesaret edmeediğin postu asayım mı buraya ne dersin?
En iyi savunma hucumdur dusturu ile hareket ediyorsunASAYIM MI BURAYA HA
VAR MISIN? http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/misc/progress.gif
Bravo hakdoğan, uslubunu düzeltmediğin halde her iletinin yayımlanmasını bekliyorsun.Kusura bakma her önüne gelene hakaret edemez yalancılıkla suçlayamazsın
sayın hakdogan
öncelikle bu başlıkta hak arayacagız. Kişisel hesaplaşmalara girmeyecegiz ve de uslubumuza dikkat edecegiz.
Ayrıca prozac arkadaşımın yaptıgı herşeye kefilim. Kefaletim ön yargı içermemesi açısındandır. Asla o art niyetle bir iş yapmaz ve de yapmayacaktır.
Belki hataları olabilir ama hangimizin olmadı ki.
O yüzden işi bagcı dövmeye getirmeyelim ve üzüm yiyelim. Tekrar söylüyorum bu sitede kimse size düşman degildir. Ama karşılıklı tansiyonu yükseltmeyelim.
Ayrıca astıgınız iletiler hakkında da ben DÖ grubunda başlık açtım ve sonucundan da sizi bilgilendirici olacagım.
saygılarımla
Sn. Hakdoğan biraz yavaş olsanız daha ne olduğunu anlayamadık ki, kime çatacağımıza karar verelim. Şikayetinizi yapmışsınız. Cevap ne olacak öğrenemeden başladınız biri ile taşlaşmaya, biraz ara verilse de ne nedir anlamaya çalışsak nasıl olur?
hakdogandan hoslanmam , ne O nede ben buna mecbur degiliz, ama usblubundan dolayi editlendiginde bunu cok ustaca kullanarak kara propaganda yapiyor , sanki inkar edilemiyecek gercekleri yuzumuze samar vurmusda engellemisiz gibi..
burasi bir form alani ve bizler cam fanusda buyutulmus kirilgan narin kisiler degiliz , kufur iciren ifadeler kullanilmadikca yazilanlarin editlenmesine karsiyim ,,
TD sitesinin en saglam temeli tuzuk oldugu gibi bu tur eylemler onu en zayif noktasi haline getirir diye dusunuyorum ,,
hakdogan
25-07-2009, 00:35
Ayrıca astıgınız iletiler hakkında da ben DÖ grubunda başlık açtım ve sonucundan da sizi bilgilendirici olacagım.
saygılarımla
Teşekkür ediyorum, bilin, ben size güveniyorum.
Yayınlanmayan postlardan örnek vermekle yapmak istediğim şey sadece şuydu: Eğer o yayınlanmayan postlardan bir örnek buraya assaydım, dediğim gibi, maşeri vicdan bir kanaate sahip olabilirdi.
MESELENİN USLUPLA MI ALAKASI VAR, YOKSA YAPILAN ALENİ BİR SANSÜRLEME/SUSTURMA FALİYETİ Mİ?
Buna okuyan herkes karar verebilirdi.
Gerçekler gizli kalmaz, bu gün utangaç bir eda ile, birazda en iyi savunma hucumdur taktiği ile hareket edenler, yarın gerçeklerin açığa çıkması durumunda hangi pozisyona düşeceklerini iyi hesap etsinler.
Ben yine onlara bir kıyak yapayım.
Pozisyonları net ofsayt...
Sevgili hakdoğan
Bu cunta faaliyetleri içinde kilit konumda bir üyeye dikensiz gül bahçesi hazırlamak için, ona muhalefet edecekleri susturma adına bu operasyon yapılmakta.
Bu sözleri sizin yazınızdan alıntıladım. Burada ne demek istiyorsunuz..?
Muhalefet etmek ve muhalefete Muhalefet etmek bu sitenin varlık sebebi
yani muhalif olunmayacaksa burada herkes kendi çalıp kendi oynasın bizde gidelim.. Bu mantıklı değil.. Herkes hoşuna gideni söyler sorun çözülür,
hatta forum'a gerek yok statik bir Web sayfasıda bu işi görür..
Bu nasıl olacak, yani Muhalefet edecekleri susturma, ya da bu nasıl
bir muhalefet.....
----------------------------------------------
Birde bu sitenin yönetimi ne kadar önemli bir şeymiş öyle geldiğimden beri bir kavga bir gürültü.. O kadar önemli ise bir sitede siz kurun kendi imparatorluğunuzun başına geçin :) Ne olacaksa...
Site yönetiminde olana paramı veriyorlar yoksa imtiyaz mı ? :)
Bonus puanları mı alıyor sitedeki yöneticiler..:) :)
Hangisi yani Para mı ? , Koltuk mu ?
Daha iyi koltuklar var hem,
onlara uğraşın... meclis koltuğu olabilir mesela...
Saygılarımla...
hakdogan
25-07-2009, 00:51
Bu sözleri sizin yazınızdan alıntıladım. Burada ne demek istiyorsunuz..?
Postumda belirttiğim gibi:
Muhataplarımın yüreğine inmesin, şu aşamada(ama günü geldiğinde mutlaka) ayrıntılara girmeyeceğim
Günü var, saati var.
Birde bu sitenin yönetimi ne kadar önemli bir şeymiş
Birileri için çok önemli ve kırk takla atarak bir amaca ulaşmayı hedefliyorlar...
ne gibi bir amaç varmış açar mısınız biraz?
yönetimde olanların amacı herzaman siteyi daha iyi yerlere taşımaktır.
bunun dışında kimsenin bir amacı yoktur.
ama paranoyanız size başka şeyler söyletiyor olsa gerek.açıklayın da biz de bilelim.
hakdogan
25-07-2009, 01:27
Bana USLUP uyarısı yapanlara aşağıdaki bir kaç örnek ithaf olunur.
Fikir Namusu olan için, yeter doneler içermektedir ve benzeri başka örnekler de çoktur, yaşanmıştır, görünen o ki bundan sonra da yaşanacaktır.
BENİM ADIMA EN SEVİNDİRİCİ OLANI, AĞZIMI BÖYLE BOZLUŞLUĞUM HİÇ BİR ZAMAN VAKİ OLMAMIŞKEN, KAMUFLAJLI "USLUP" UYARILARINA MUHATAP OLMUŞLUĞUMDUR. BUNU ÇOK ANLAMLI BULMAKTAYIM...
http://img27.imageshack.us/img27/1303/hakaretler1.jpg
http://img34.imageshack.us/img34/3381/hakaretler2.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/3835/hakaretler3.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/8674/hakaretler4a.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/3175/hakaretler5.jpg
Hakdoğan yayımlanmayan 5 posttan bahsediyordun aylar öncesinin düzenlenen iletilerine getirmişsin konuyu ?
Bu tür iletileri ! den bildiriniz gözden kaçabilir diyoruz ama sen hala tribünlere oynuyorsun.
Sevgili Hakdoğan;
Bu sitenin sansür mekanizmasını bazı kralcı gönüllü modlar uygularken, neyin neye göre sansürleneceği konusunda parayı veren düdüğü çalıyor maalesef.
Bakmayın siz dilaverin kelaynak gibi hakkınızı arayacağım sözüne.
Dilaver bu sitede zurnanın son deliği deli fişek ama en azından dürüst duruşu olan fasulyeden biridir. Çünkü Dilaverin parasal imkanları kısıtlı olduğu için ona bu sitenin hamallığı kalmıştır.
Yazılarınzda hakkınızı aramak için bu konuda başka kişileri muhatap almalısınız. Örneğin dibek gözlü Kemal diye başlayın hitaba; bakın nasıl saldıracaklar üstünüze.
Ayrıca Pante çocuk ne yapsın, doğuştan megolaman; Mutezile garibim bir iki yandan giriş yapayım dedi ama, eskiden darbe aldığı için o heyecan kalmamış. Bu nedenle pante gibi ikinci bir hamal mutlaka tatmin ettirilmelidir kral için.
Bakın bir de Özgür beyin vardır; çok konuşur boş konuşur 25 kuruş verdiği vakii değildir. Burada olmasının tek sebebide Canan75 dir :D
Canan75 nerde sahi yaaa denetime mi aldılar yine ne yaptılar :)
Sargon efendi adamdır, her ne kadar kendi davasına da ters düşse de mazur görmek lazım. Zira mapus gören devrimci haliyle değişir. Zaten bu mapusluk nasılsa çıkan bir anda değişiyor. Savunmanı siyasi yaptın diyecek kadar değişmiş işte. Mazur görmeyipte ne yapacaksın.
Fethonun yaşamından bu durumu daha iyi tahlil edebiliriz sanırım.
Bizim de değişikliğimiz girip çıkmalardandır belki bizi de mazur görmek lazım tabikii :D
Bir de paranoya ile yaşayan site sahipleri vardır. Onların paranoyalarının haklılık payı da vardır. Zira isimleri islami sitelerde adresleri ile birlikte dolanmaya başlamış duyumlarım eğer doğruysa.
Bu sitede sansürden önce asıl çözülmesi gereken konu; kendi ateist olduğunu ikrar ettiği halde, aragazı için sallama olarak inançlı sıfatı ile yazarak, kendi gibi gerçekten de içindeki inancı yansıtan iki kişidir.
Pervane ise sahiden de bir o yana bir bu yana dönüp duruyor. Mevlevi olma olasılığını artık olası görüyorum. Halil Cibran'dan Mevlana etkisini bir duyumsasa iş bitecek zaten. :)
Diğer gençlerin sözüne de fazla aldırış etmeyin onlar bilmiyorlar.
Nasıldı ? o meşhur Hz.İsa sözü :)
Selamlar
arkadaşlar kaldırmayın oki nin bu iletisini
saygılarımla
şimdi cavaba geçelim.
Oki'nin iletisi herkese hakaret içeriyor ama kalmasını arzu ettim. Zavallılıklar göz önüne çıksın diye.
Bu siteyi parayı verenin düdügü çalacagı bir yer olarak mı son olarak lanse etmeye çalışıyorsunuz. Buna herkes güler ve gülüyordur da.
Evvela benim ve bu sitenin emekçilerinin sizin gibi para diye , pazar diye bir derdi yoktur.
Saniyen mal bulmuş magribi gibi bu başlıga dahil olmuşsunuz. Bu tür başlıklarla degil fikirlerinizle bu sitede yer alınız.
Salisen, iş ortagınız serüvenci benim alkolikligimden dem vurmuş. Sizin ve hakdogan'ın onu destekleyici mesajlarından sonra onunla aynı düşüncede oldugunuzu anladım. Aferim sizlere, en ufak bir kınama iletinize rastlamadım.
Rabian, Kim nerede ne zaman engellenmişse ben onun yanındayım. Varsa hata düzeltilir. Ama görüyorum ki başlık bir hatanın düzeltilmesi temelinde gelişmiyor. Ateistlerin ne kadar haksız oldukları üzerinde yogunlaşıyor ve de zannedersem amaç bu. Ama sorun degil. Bana göre bir hata var gibi ve biz bunu tartışırız.
Son olarak ise fazla da zorlamayın. Ve de haklı zemini haksız konuma düşürmeyin. Hakdogan yanlış bir işleme tabi tutulmuşsa geregi yapıiır ama sizlerin nefretinizi kusmanız onun haklı zeminini haksız konuma düşürür.
Başlıkta kalalım mümkünse.
saygılarımla
Gözden kacabilirmis :)
o zaman tüm modlar isi gücü birakip "hakdoganin" iletilerni mi didikliyor, sorulan soru gayet acik, gönderilen 5 ileti neden yayinlanmadi....iletiler editlenecek konumda ise, editlenip yayinlanabilir, yayinlanmaycak konumda ise, ileti sahibine durum özel mesaj yolu ile iletilerinin hangi nedenden dolayi yayinlanmadigini bilgilendirilir.....
sizi kendi adaletiniz ise tartip ölcmek ne zaman'dan beri suc oldu....
ben size söyleyim postlar niye yayinlanmadi,
pante siteye bundan bir ay önce "benim istedigim gibi olmazsa giderim haa" deyip posta koymaya kalkisti, bugüne kadar bu degirmene su tasiyan adama, yönetimden kimse "kal" demedi, bunun üzerine kendisi farkli bir site kuruldu, fetvayi orada okuyor......
hakdogan ise siyaseten ayri dünyalarin insaniyiz,
ama kendisi mensup oldugu ve yer yer sig ithamlar ile elestirilen dini hakkinda, yorumlar yazmakta, yazdigi yorumlarin ayaklari gayet saglam yere basmakta.
sitenin eski üyeleri de bilmektedir ki , site icinde artik ciddiye alinabilecek bir din elestirisi kalmamistir, bahsi gecen yeni basliklar zaten bugüne kadar acilmis olan basliklarin tekraridir.
benim ithamim gayet acik,
hakdogan "rahatsizlik" yaratiyor, burada da kullandigi "uslup" gerekce gösterilerek, asil bahsi gecen konunya farkli, kendisine göre gercek, yorum sunabilme yetkisi elinden aliniyor, bahsi gecen bes iletiler pante'nin sitedeki "adamlari" tarafindan önceden sizdiriliyor, kendisine ön hazirlik yapabilmesi icin zaman veriliyor, kendisi henüz yayinlanmamis metnin cevabini hazirladiktan sonra muhtemmelen yayinlanacak......
son satirlarimda cem'e olsun,
cem kelle koltukta bu siteye bugünelere getirebildiniz, elinizdeki "gücü" paylasimdan yana kullanabilme cesareti gösterdiniz, ne icin ?
türkiyenin aydinlanmis insanlarca daha demokrat ve adil bir toplumsal yapisina kavusabilmesi icin, "dinsiz" ve "allahsiz" insanlar toplum icindeki onlar isnad edilen tüm olumsuzluklara karsi , bir alternatif karsi durus sergileyebilmek icin.....
ama gelin görün ki, demokrasi adina su ayak oyunlarini görün,
kimler tarafindan, "haksiz" duruma düsmeye tehamülü olamayan insanlar tarafindan....
siz siteyi bunlara "betonist yari askeri-dikta demokrasisi" kurabilmeleri icin mi teslim ettiniz ?
Hakdoganin panteye hitaben iletisi nerde ?
Yahu sizlerin kurgularını okudukça hayrete düşüyorum. Kim kimin adamlığını yapmıyormuş. Pante'yi tekrar aramızda olması için güç bela ikna etme uğraşı veren benim, bunu da bakalım benim hangi fırıldaklığıma yoracaksınız! kalkıp başka kişilerin neden yakasına yapışıyorsunuz ki.
Sizlerin sorunu nedir tane tane anlatsanız da tam olarak öğrensek. Dininizin tartışılmasını mı engellemeye çalışıyorsunuz sürekli kişileri gündemde tutarak! nette bu kadar kişilik sorunlarına neden saplanıp kaldınız ki?
invi bir sen eksiktin
sen de geldin, kadro tamamlandı.
Hayal görüyorsun. Panteyi de bu kadar hafife almana izin veremem.
Böyle bir şey düşünmek ham hayalin de ötesindedir. Ulusalcı olarak tabir edilen arkadaşlar ile aramızda bir çelişki dogdugu dogrudur. Ama bu geçmişte kaldı.
Ne kimsenin siteyi ele geçirmek diye bir arzusu vardır ne de böyle bir faaliyeti. Son derece yanlıştır bu. Ayrıca bu site bir derttir.
İnanmayanlar bu başlıgı baştan sona okurlar.
saygılarımla
Pervane,
pantenin sig din yorumlarina karsin, hakdoganin gayet acik cevap iletileri var, ve bunlar kastten yayinlanmiyor, "uslup" gerekce gösteriliyor halbuki gecmiste oldugu gibi "editlenip" yayinlanabilir, ama durum öyle degil, durum kendisini din elestirisinin "köse" basi sanan bir adamin karizmasi cizilmekte.....
Sorun din elestirisi degil, nihayetinde elestirilen olgunun yalan ve yanlis bilgilere dayandiginin yazdigi iletiler yayinlanmiyor.
Hakdogan bilmiyor mu "pantenin" forumda yazmayi ?
ama sorun o degil....sorun siteye emanet edilen bir iletinin nerde oldugu, bu saate kadar niye yayinlanmadigi, niye yayinlanmadigina sebep olan gerekcelerin , ileti sahibine söylenip söylenmedigi.......
bu sindirme operasyonu prozac gibi modlar tarafindan cesitli sekillerde uygulanmakta, "editlenmeyecek" iletileri sirf "camur at izi kalsin" mantigi ile "editlemek"....
kendince "uslup" uyarilari yapmak.......sonra yanlis bir sekilde editleyerek iletinin aslini degistirmek, bunlarin yapilmasi icin saglanan destek ve güven nerden geliyor ?
prozac hic "walla"nin iletilerini biraz gözlemlemeyi düsündü mü ?
Dilaver abi
baska mantikli neden yok !
ya panteye hitaben ileti yayinlanacak , yada neden yayinlamdigini ileti sahibine bildirilecek, panteyi hafife almam icin onu öncelikle "adam" yerine koymam lazim.....
prozac hic "walla"nin iletilerini biraz gözlemlemeyi düsündü mü
İnvi seni yalnıs tanımısım,daha doğrusu sen beni tanımamışsın.Hiçbirzaman taraf olmadım kendi arkadaslarımın hatta yönetimdeki arkadaslarımın iletileriyle bile uğrastım ..
Hakdoğan senden mazlum rollerını bırakmanı birazda kendi yaptıklarını görmeni istiyorum..
Buarada,
Walla arkadasımızın iletileriylede ilgilendim.Bırakta hakdoğan kendini savunsun .
Kaldırılan ileti tekrar 5 defa asılmaz .editlene bölüm asılmaz hak arıyorsa mod kararlarına itiraz edebilir buna hakkı vardır..
Her düzenlenen iletiden sonra adam kalaylanmaz..
Prozac editle ve sonra as iletiyi ?
nerde o ileti ?
niye asilmiyor ?
5 defa asilmis mis mis da....ya birak hikaye anlatmayi....peki editle sonra as....nedir seni engelleyen ?
sikayet edecekmis....adam sikayet etmis "bana ne yüzle sikayet ediyorsun" diyebilen insanlar var karsinda....bugüne kadar benim hangi sikayetimin konumu hakkinda beni bilgilendirme olmus ?
hakdogan kendisini savunmasina izin veremdiniz ki, tamam ben adamin iletsini asdim ve denetime alindim....peki abdulkadir niye alindi....belki oda hakdoganin iletisini asabilir diye mi, yoksa gerekcesi henüz daha düsünülüyor mu ?
Neferkamin Anu
25-07-2009, 02:49
Dilaver abi
baska mantikli neden yok !
ya panteye hitaben ileti yayinlanacak , yada neden yayinlamdigini ileti sahibine bildirilecek, panteyi hafife almam icin onu öncelikle "adam" yerine koymam lazim.....
Denetimdeki üye anlayın baakalım nasıl oluyormuş yazıların çıkmaması, bak ben rahatım artık , yazmıyorum , kafa yapıyorum.En iyiside bu. TC de entellektüel seviyeye göre takılmak en güzeli, gerisi yorgunluk , kendi kendine konuşmak.
invi
1- pante kendisini savunabilir.
2- Onun karşı çıktıgı bir sözle cevap vereyim. Ben ve pante aynı kişiyiz. O yüzden pantenin cevaplayamayacagı ileti olamaz.
3- İletiler kaldırılmışsa bir daha basamazsın. bu Tüzük hükmüdür.
4- Burada varsa bir haksızlık onun tartışmasını yapıyoruz. Ve de istediginiz gibi yazıyorsunuz.
5- Yanlış hesap Bagdat'tan döner.
6- Bu sitede üyelerden hiç biri site yönetimine aykırı düşmez ve site aleyhine kumpas kurmaz. Hele hele pante asla.
7- Bu böyle biline ve bir daha mevzuu edilmeye.
saygılarımla
not : keşke pante öyle bir işe kalkışsa. YK bayılır buna.
Ben söyleyim size abdulkadir niye denetime alindi,
muhtemmelen adamin bir iletisinin icinde bir "cümle" vardir, onun yüzünden denetime alimistir, ama kadinlari topluca asagalayan ve her defasinda iletisini son derece bayat bir sekilde "sevgi" diye bitiren bir zihniyet o zaman neden denetime alinmiyor ?
birisinin sikayetci mi olmasi lazim ?
bakin ben size söyleyim....
hakdogan, abdulkadir, oki bunlar hepsi birden buraya agir geldi....
invi ise sizlerin söylediginiz gibi "adil" olmadiginiza kanaat getirmis durumda oldugu icin, kendince elestiriyor....
ben bu siteden hic yokdan nedenlerdan dolayi, savunmam alinmaksizin yargilanip, ihrac edildim....kendim icin bile bu kadar "dert" etmedim....taki placebo tarafindan "af" ciktigini duyana kadar, verilen bir hakki kullanmakta suc olmamali.....bugüne kadar hic bir "dinsiz ve allahsiza" sirf dinsel konumu yüzünden elestirmedim, tam tersine elimden geldigi kadar güzel dostluklar edinebildim....
ama bu yapilanlar dogru degil.....
bunlari dogru ve hakli görmeninde "dinsizlik" ile de ilgisi yok, sadece mentalite ile ilgisi var...
kendi savundugunuz degerler ile sizi sinamak sizi rahatsiz etmemeli.....
eger bu isi elinize yüzünüze bulastirmadan, adil bir sekilde yapamiyorsaniz, geregini yapmalisiniz....
niye kendinizi kandirmaya kalkiyorsunuz
bugüne kadar editlenip yayinlanan iletiler durumu varken,
panteye hitaben yazdigi iletinin kendisi ortada yok.....
ne yani simdi o ileti yayinlanmaycak mi :) ?
iletiler niye kaldirilsin ?
iletiyi asan adam zaten denetimde...sitenin sansür mekanizmasindan geciyor.....
hem "denetimde" cezasi var....hemde ileti "editlenmis"de olsa yayinlanmiyor....
sen yapma bari abim bunu....
hani nerde bin cicek acsin....bin fikir yarissin ?
nihayetinde iletinin sahibi kim ? hakdogan.....
iletinin konumu hakkinda bilgilendirilmesi gereken kim ? hakdogan....
ee
yayinlanmiyorsa bile bunun gerekcesi hakdogana bildirilmis mi ?
kaldiki bahsi gecen iletide "editlencek" bir durumda yok.....
Hakdogan site tuzugunu tanimiyor ve yonetimdeki arkadaslara hakaret ediyor.
Ben Hakdoganin uslubunu begenmiyorum ve asagilayici ve hakaret icerikli hic bir mesajini da onaylamam.
Hakdogana yollamis oldugum ozel mesaja verdigi cevaba bakiniz
11-07-2009, 05:27
hakdogan (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=7462) http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/statusicon/user_offline.gif
Denetimdeki Üye
http://www.turandursun.com/forumlar/images/icons/icon1.gif Cevap: edit
Alıntı:
aydoe´isimli üyeden Alıntı
Hakdoğan editlediğim bölümü eksik yazmışsın.
''Kendini bu denli aşağılamana gerek yoktu, zira ben seni aşağılamadım.
Parçaları okuma ve birleştirme yeteneğine malikiyetiniz yok, aklınızın terazisi olmamasından çok daha farklı bir arıza bu.''
İlk cümleyi yazmış ama ikinci cümleyi yazmamışsın
Parçaları okuma ve birleştirme yeteneğine malikiyetiniz yok
aklınızın terazisi olmamasından çok daha farklı bir arıza bu.''
Resmen arızalısın diyorsun ,anlama özürlüsün diyor sun daha ne diyeceksin.
Tabiki editleyeceğim
Yavrucuğum, sen postları okumadan mı editliyorsun?
Alıntı:
pervane´isimli üyeden Alıntı http://www.turandursun.com/forumlar/images/geruh/buttons/viewpost.gif (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=200224#post200224)
Bizim aklımızın terazisi yok zaten! tartıda bile durmuyor ki siz ölçüsünü alabilesiniz!
Aklımın terazisi yok diyor, görmüyor musun :)
Ben de diyorum ki, parçaları birleştirememek, terazisiz bir akıldan çok daha vahim bir arızadır.
Bak seni uyarıyorum, bırak bu "gerekliydi editledim" triplerini, neyi editleyip neyi editlemediğinizi de, sana ve senin gibilere kimlerin, "neleri ve kimlerin postlarını" editleme görevi verdiğini de iyi biliyorum.
O yüzden sahte triplerle çıkma karşıma ve posta kutuma bir daha damlama.
Doluluk oranı %90'ları geçmiş.
Sana yer yok burada...
-------------------------------------------------------------------------------
Benim yazmis oldugum OM ye birde verdigi cevaba bakiniz,
yavrucugum bir daha bana OM yazma diyor
uslubuna dikkatinizi cekerim
sana yer yok burada diyen birinin benim oldugum forumda yeri olmamali
Allahina emanet olsun
delikanliliksa da benim nerde kim oldugumu Oki bilir telefonumu ve adresimi ondan alsin beklerim kendilerini her sart ve ahvalde gorusurum yavru kim gorur o zaman
Konu kapanmistir denetimdeki uyelerin sikayet iletilerinide asmayiniz ,sikayetleri varsa DK ya basvursunlar.
sevgilerimle
Mutezile
25-07-2009, 09:16
Hakdoğan'dan:
Fakat onlar hakdogan'ı tanımıyor.
Sorun değil, TANIYACAKLAR...
Gel tanıt:
Tennis-teacher@hotmail.com
Tanışalım bakalım.
Mutezile
25-07-2009, 09:17
Dilaveri başka başlıklar altında beyhude arıyormuşum; ahanda burda imiş meğer:
''umarım bu iletisi de editlenmez ve kaldırılmaz.
Herkes etegindeki taşı döksün ve muhataplar da cevap versin. ''
TD Sitesinin ''hak arama, aratma, bulma faalilyetleri prosedürü'' aşağıda sayın meclis başkanı tarafından açıklanmıştır:
''öncelikle bu başlıkta hak arayacagız.''
Var mı anlaşılmayan bir nokta?
Buraya yazılacak çok şey var da, yavaştan gidelim.
Mutezile
25-07-2009, 09:28
Oki bu ne yav:
Ayrıca Pante çocuk ne yapsın, doğuştan megolaman; Mutezile garibim bir iki yandan giriş yapayım dedi ama, eskiden darbe aldığı için o heyecan kalmamış.
Senden yumurta alanda kabahat:)
Heyecanımız fazlasıyla var da, iş güçten bu kadar gelebiliyorum; dahil olabiliyorum.
Bana darbe eden falan yok. Yanlış anlamalara yol açılmasın yani.
İnVi:
Ben söyleyim size abdulkadir niye denetime alindi,
muhtemmelen adamin bir iletisinin icinde bir "cümle" vardir, onun yüzünden denetime alimistır
AbdulKadir'i denetime almaya çalışan ama beceremeyen benim.
Sebep "cümle" meselesi değil. Moderatör arkadaşlar çok rahatlıkla o süreci görüyorlar. "cümle"yi konu bile etmiş değilim. O cümleyle ilgili cevabımı yazdım foruma, benim için bitti, orada kaldı mevzu. AbdulKadir'in bana ÖM yoluyla yolladığı mesajı da henüz açıp okumadım, hiç niyetim de yok okumaya.
Denetim sebeplerinden son ikisi; İnVi'yi maşa olarak kullanıp ona astırdığı hakaret, alaycı üslup içeren post, bardağı taşıran son damla ise yeni üye Ascendent'e karşı kullandığı dil.
Olay bundan ibaret.
Şahsıma karşı yazılmış uygunsuz mesajların hiç birini de tarafsız olamama endişesiyle şimdiye dek ne editledim, ne müdahale ettim.
Arkadaslar bu baslik kilitli ve yazi asilmasi dogru degil.
Eger basliga devam etmek istiyorsaniz kilidini acarsiniz.