Bir piri fani, ferdi vahid olarak, şu forumda üye olduğum günden bu yana, sadece aklım ve vicdanımın sesini dinleyerek, düşüncelerimi paylaşıp, çeşitli konularda sorulan suallere yanıtlar verdim, geleceğe dönük projeksiyonlarda bulundum ve uydurulmuş kimi yalanları afişe ettim.
Bunu yapmaya başladığım andan bu yana, başlangıçta düzensiz başlayıp, gittikçe sistematikleşen bir sindirme operasyonu ile karşılaştım.
Fakat yılmadım, çeşitli konulardaki fikirlerimi, İnançlarımı yazmaya devam ettim.
Bu durum, muarızlarımı, yani bana karşı sistematik sindirme operasyonu güdenleri, son iki gün içinde
aleni sansürleme faaliyetine tevessül etmeye kadar götürdü.
Son iki gündür 6 postum yayınlanmadı.
Bu altı postta, 2 ayrı başlıkta bana hitaben yazılmış, çeşitli soru ve ithamlar içeren postlara cevap mahiyetindedir ve hiç birisi yayınlanmamıştır.
Bunun adı moderasyon değil SANSÜRDÜR.
Atılan postlarda editlenecek noktalar olduğu düşünülürse editlenir,
zaten hakdogan'ın alakalı alakasız neredeyse her satırına müdahale edilmektedir 
Ancak dikkat edilsin,
postlar topyekün yok sayılıyor, hiç yayınlanmıyor.
48 saatlik bir süreden bahsediyoruz burada,
modların yoğunluğu vb bahaneler söz konusu olamaz.
Tekrar ediyorum bu aleni bir SANSÜRLEME faaliyetidir.
Yayınlanmayan bu 6 posttan 5'ini size istendiği anda burada paste edebilirim(6. postun yedeği bende yok, @nefes rumuzlu üyeye hitaben '
sorduğun suale yanıt verdim ama yayınlanmadı, bilgine' gibi bir içeriği vardı) ve taraflı tarafsız herkes bakar, "
bu postlar yayınlanmayacak postlar mı?" diye.
Aklınıza "
Son iki gündür bunlar neden oluyor?" sorusu gelebilir.
Benim bu soruya verebileceğim bir cevabım var.
Muhataplarımın yüreğine inmesin, şu aşamada(ama günü geldiğinde mutlaka) ayrıntılara girmeyeceğim, ancak şimdilik şu kadarını söyliyeyim:
Jakoben ve elitist bir gurup despot, sinsi ve örtülü bir operasyon ile site yönetimini ele geçirme adına cuntalaşmış bulunmakta.
Bu cunta faaliyetleri içinde kilit konumda bir üyeye dikensiz gül bahçesi hazırlamak için, ona muhalefet edecekleri susturma adına bu operasyon yapılmakta.
Fakat onlar hakdogan'ı tanımıyor.
Sorun değil,
TANIYACAKLAR...